Iäkäs mies kateissa Kuopiossa

Kuopiolainen iäkäs mies on kateissa mahdollisesti Siilinjärven-Kuopion alueella.

Iäkäs mies katosi Kuopiosta Itkonniemeltä pienryhmäkodista jo tiistaina niin, että asiasta ilmoitettiin poliisille keskiviikon vastaisena yönä, mutta poliisi alkoi pyytää miehestä havaintoja vasta keskiviikkona loppuiltapäivästä.

Mies on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja saattaa liikkua pyörällä, joten hän on voinut liikkua jo pitkiäkin matkoja pyörällä tai kävellen.

Poliisin mukaan on mahdollista, että mies on omatoimisesti liikkunut jo kauemmaksikin.

Poliisi pyytää miehestä havaintoja, sillä vaikka pienryhmäkodissa asuvat pärjäävät osin omillaan, he ovat pidemmällä ajalla usein hoidon tai hoivan tarpeessa.

Mies on syntynyt vuonna 1925, hän on hoikka, kävelee kumarassa ja hänellä on pitkä parta, silmälasit ja tumma, mahdollisesti harmaa vaatetus.

Poliisi pyytää miehestä havaintoja hätänumeroon 112.

 

Juttuun korjattu 20.6.2012 kello 21.20: Mies katosi Kuopion Itkonniemellä sijaitsevasta pienryhmäkodista, eikä Siilinjärveltä, kuten poliisi alunperin ilmoitti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Suomeen satoi ensilumi – sää jatkuu kylmänä viikonloppuun asti

Kuljetusala tyrmää hallituksen päätöksen parafiinisen dieselin veroalen poistosta –  Neste aikoo palata perinteisen dieselin valmistukseen, jos puhtaamman dieselin veroetu poistuu

Niemiojan perheen menot kasvavat 120 euroa vuodessa: "Kyllä lisäkulut tuntuvat" – Näin budjettipäätökset vaikuttavat arkeen

Macron ja Rinne asettavat Britannialle takarajan – Boris Johnsonin annettava kirjallinen ehdotuksensa syyskuun loppuun mennessä

Asiantuntijat pitävät budjetissa esiteltyjä työllisyystoimia melko vaatimattomina –  vaikeita talouspäätöksiä ei ole vielä tehty

Poliisihallitus varoittaa viallisesta patruunaerästä – käyttö lopetettava välittömästi

Presidentti Niinistö tapaa Trumpin Washingtonissa lokakuussa

Eduskunta aloitti Suostumus2018-aloitteen käsittelyn – "On päivänselvää, että seksi ilman suostumusta on raiskaus"

Isäpuoli tuomittiin 11 vuoden vankeuteen vakavasti sairaan tytön taposta Nurmijärvellä

KHO: Netissä tapaaminen ja eri maissa asuminen eivät estä oleskeluluvan myöntämistä avioliiton perusteella

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.