Iisalmen Sanomat: Näyttelijä Apell ei ankkuroi hotellilaivaansa myöskään Savonlinnaan

Näyttelijä ja yrittäjä Ismo Apell oikoo Iisalmen Sanomien haastattelussa mediassa liikkuneita tietoja, joiden mukaan hän olisi harkitsemassa Pohjois-Savossa vastatuuleen joutuneen hotellilaivahankkeensa viemistä Etelä-Savoon Savonlinnaan.

Hän kertoo, että keskusteluja Savonlinnan suuntaan on käyty, mutta että teknisesti laivan vieminen sinne on mahdotonta, koska kaupungin syväsatamasta puuttuu sähkö ja vesi.

– Kyllä Kuopio on laivalle ensisijainen paikka, hän sanoo.

Apell oli suunnitellut vievänsä hotellilaivan Iisalmen satamaan Kuopiossa tehdyn valituksen takia. Kiinteistöosakeyhtiö Musta Rudolf on valittanut Kuopion hallinto-oikeuteen kaupunkirakennelautakunnan päätöksestä myöntää laivalle sijoituspaikka Kuopion matkustajasatamaan Koljonniemenkadun päähän.

Hallinto-oikeuden päätöksestä on mahdollisuus valittaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen, joten hotellilaivan kohtalo Kuopion osalta ratkennee vasta parin vuoden päästä.

Yle puolestaan kertoi tiistaina, että Apellilla on säästöjä sen verran, että hän voi odottaa laivapaikkaa Kuopioon kolme vuotta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kuopion vatulointi riitti - Ismo Apell yrittää ankkuroida hotellilaivansa Iisalmeen

Näyttelijä jatkaa taistelua hotellilaivansa puolesta - Musta Rudolf pysyy kannassaan

Musta Rudolf valitti Ismo Apellin hotellilaivasta: "Onko ajettava käsi lipassa ohi Kuopion?"