Jäätävä tihku liukastuttaa tiet: Rekka ojaan Suonenjoella – henkilöautoja katolleen muualla

Henkilöauto suistui torstaiaamuna tieltä Hankamäellä Kuopion Riistavedellä.

Auto oli lähtenyt heittelehtimään ja suistunut liukkaalta tieltä katolleen ojaan. Kyydissä olleet kaksi henkilöä pääsivät autosta ulos omin avuin. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita osapuolia.

Jäätävää tihkua on satanut torstaiaamuna eri puolilla Savoa liukastuttaen teitä. Jäätävä tihku pakkautuu myös autojen tuulilaseihin haitaten näkyvyyttä. Isommilta onnettomuuksilta on kuitenkin toistaiseksi vältytty.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä rekka suistui ojaan Ysitiellä Suonenjoella. Onnettomuus tapahtui noin kello 01:30 Lyytilänmäen suoralla.

Kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa, mutta rekka suistui onnettomuudessa kokonaan pois tieltä. Tilanteessa ei ollut mukana muita osapuolia.

Rekkaa nostetaan parhaillaan pois ojasta ja tapahtumapaikalla on Kuopion suuntaan menevä ajokaista suljettuna liikenteeltä.

Etelä-Savon Kangasniemellä henkilöauto oli lähtenyt torstaiaamuna heittelehtimään ohitustilanteessa ja pyörähtänyt katon kautta ympäri ajoradan ulkopuolelle. Onnettomuudessa oli osallisena yksi henkilö, joka loukkaantui lievästi. Auto romuttui ajokelvottomaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Rekka suistui ojaan Suonenjoella: yksi ajokaista suljettuna liikenteeltä

Uusimmat

Kotimaa

Suomessa todettu 14 uutta koronavirustartuntaa

Oppivelvollisuusiän noston kustannuksia epäillään, Etlan tutkija tukee silti esitystä – "Kustannukset menetetyistä työntekijöistä tulevat paljon kalliimmaksi"

Lauantaina helle hellii etenkin maan länsiosaa, myös Pohjois-Savossa voi odottaa hellelukemia

Metelöivätkö naapurit tahallaan, vainoavatko sukulaiset vanhojen riitojen takia? Ikäihmisten elämää rajoittavan epäluulon syitä kannattaa selvittää

Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?

Osteoporoosi tunnistetaan Suomessa edelleen huonosti – luukatoon liittyviä luunmurtumia todetaan Suomessa vuosittain noin 30  000–40  000

Uutisvuoksi: Ex-ministeri Kimmo Tiilikainen hakee Ruokolahden kunnanjohtajaksi

Hellelukemat paukkuivat perjantaina maan länsiosissa – helleraja voi paukkua lauantaina Kuopiossakin

Etätyöhön tulisi olla lakisääteinen oikeus, toimihenkilöliitto Erto ehdottaa

Bukarestista saapuneet ohjattiin suoraan koronatestiin Helsinki-Vantaalla – Testistä voi yhä kieltäytyä, mutta tulevaisuudessa viranomaiset voivat määrätä matkustajia menemään suoraan testiin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.