Jäätävä tihku liukastuttaa tiet: Rekka ojaan Suonenjoella – henkilöautoja katolleen muualla

Henkilöauto suistui torstaiaamuna tieltä Hankamäellä Kuopion Riistavedellä.

Auto oli lähtenyt heittelehtimään ja suistunut liukkaalta tieltä katolleen ojaan. Kyydissä olleet kaksi henkilöä pääsivät autosta ulos omin avuin. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita osapuolia.

Jäätävää tihkua on satanut torstaiaamuna eri puolilla Savoa liukastuttaen teitä. Jäätävä tihku pakkautuu myös autojen tuulilaseihin haitaten näkyvyyttä. Isommilta onnettomuuksilta on kuitenkin toistaiseksi vältytty.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä rekka suistui ojaan Ysitiellä Suonenjoella. Onnettomuus tapahtui noin kello 01:30 Lyytilänmäen suoralla.

Kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa, mutta rekka suistui onnettomuudessa kokonaan pois tieltä. Tilanteessa ei ollut mukana muita osapuolia.

Rekkaa nostetaan parhaillaan pois ojasta ja tapahtumapaikalla on Kuopion suuntaan menevä ajokaista suljettuna liikenteeltä.

Etelä-Savon Kangasniemellä henkilöauto oli lähtenyt torstaiaamuna heittelehtimään ohitustilanteessa ja pyörähtänyt katon kautta ympäri ajoradan ulkopuolelle. Onnettomuudessa oli osallisena yksi henkilö, joka loukkaantui lievästi. Auto romuttui ajokelvottomaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Rekka suistui ojaan Suonenjoella: yksi ajokaista suljettuna liikenteeltä