Järkyttyneet oppilaat hakivat tavaroitaan

Kauhajoen palvelualojen oppilaitoksen oppilaita ja henkilökuntaa päästettiin iltapäivällä kouluun hakemaan tavaroitaan. Monelle lähtö tuli tiistaina aamupäivällä niin kiireellä, että tavarat ja takit jäivät koululle. Virkapukuiset poliisit saattelivat järkyttyneitä oppilaita eristysnauhojen ali koulun tiloihin.

Poliisi on avannut koulun editse kulkevan kadun, mutta oppilaitoksen alue pysyy eristettynä tutkimuksia varten. Paikalliset asukkaat kävivät ahkerasti sytyttämässä koulun eteen kynttilöitä ja laskemassa paikalle kukkia. Moni seisoskeli kadulla hiljaisena ja vakavana.

Kauhajoen palvelualojen oppilaitoksen oppilaat jatkavat opiskelua maanantaina, kertoo toimipisteen yksikönjohtaja Elina Varamäki.

Opetus alkaa väliaikaisissa tiloissa. Tarkoitusta varten on saatu käyttöön luokkahuoneita useista muista kauhajokelaisista oppilaitoksista.

Uusimmat

Kotimaa

Uusi menetelmä ehkäisee ulkomaisten mansikoiden myyntiä suomalaisina

Käytettyjen kännyköiden kauppa kasvaa – huomioi nämä asiat, jos aiot ostaa puhelimen uusiokäyttöön

Moni ei saa pitää kesälomaa neljää viikkoa putkeen

Kommentti: Jussi Halla-aho taputellaan Tampereella jatkokaudelle – varapuheenjohtajuudesta kahden vahvan naisen kisa

Etelässä paistaa, pohjoisessa päivä on epävakainen

Helsinki Pride -viikko alkaa, liike-teemalla halutaan lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta

Suurin osa eduskuntapuolueiden johtajista ei sallisi sukupuolen korjaamista alaikäisille – Helsinki Pride: "Lasten oikeuksia koskeva kysymys"

Muutaman kymmenen hengen mielenosoituksesta koko kansan juhlaksi – Pride-kulkue on paisunut sateenkaariväen tapahtumasta kymmeniätuhansia marssijoita kerääväksi yleisötapahtumaksi

Miten huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota alettiin epäillä huumekauppaa pyörittäneeksi Pasilan mieheksi? Hovioikeus antaa ratkaisunsa niin sanotussa tynnyrijutussa torstaina

Juhannus oli sään ääripäiden juhlaa: Yhtäällä hellettä ja toisaalla lähellä nollaa, 10  000 salamaa ja myrskypuuskia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.