Jos ei mene läpi, miehessä vika

Riehakas odotus vaihtui pieneen pettymykseen ennakkoäänten julkistamisen jälkeen Jyrki Haapalan (kok.) vaalivalvojaisissa Varkaudessa.

Haapala oli sijalla 16., eikä näyttänyt menevän läpi.

- Viimeiset äänet on annettu vasta 20 minuuttia sitten. Olen eniten pettynyt siihen, jos kokoomus ei saa kahta paikkaa Pohjois-Savosta, hän kommentoi tulosta tuoreeltaan.

- Takana on todella kova vaalirundi, olen ollut virkavapaalla tammikuusta asti. Jos ei mene läpi, miehessä vika.

Haapalan mukaan vaalityö on kattanut yli 90 tilaisuutta, 10 000 kilometriä ja viiden tunnin yöunet vuorokaudessa. Vaalibudjetti oli 35 000 euroa.

- Olen keskittynyt kokonaan omaan vaalityöhöni, en ole käynyt edes muiden ehdokkaiden www-sivuilla, Haapala kuvailee.

Periaate kaiken takana on nainen ei näytä sekään auttavan. Haapalan takana on nimittäin ollut kaksi vahvaa naista, avovaimo ja vaalipäällikkö Marja Kangasniemi ja kuopiolainen kampanjapäällikkö Jaana Nieminen.

Haapala palaa poliisiksi aikaisintaan 1.8.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

He edustavat Pohjois-Savoa

Uusimmat

Kotimaa

Oulussa SPR:n Kontti-myymälästä löytyi käsikranaatti myyntiin tuotujen tavaroiden joukosta –  rakennus evakuoitu, poliisi vartioi aluetta

Suomessa todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa

Ammoniakkivuoto Valion tehtaalla Janakkalassa – ihmisiä kehotetaan pysymään sisätiloissa, mutta vaaratilanteen arvioidaan olevan varsin nopeasti ohi

Seinäjoen Prisman Kultatähti-koruliikkeeseen murtauduttiin kattoon tehdyn reiän kautta, kertoo yrittäjä – kaikki kultasormukset ja kultaketjut varastettiin, saaliin arvo yli 300  000 euroa

EU:n mittavaa henkilöstöurakkaa pyöritetään suomalaisvoimin – johtajan mielestä suomalaisilla on kaksi kompastuskiveä

Koillis-Savossa edelleen sähköttömiä talouksia – Päivö-myrskyn sähkökatkojen korjaukset loppusuoralla

Äänikirjoista haettiin vastapainoa poikkeusajan huolille – koronakeväänä suosittiin rentouttavia teoksia

Anna-Maja Henriksson hakee jatkokautta RKP:n puheenjohtajana

Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien eurojen tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja", sanoo kokenut kuntakonsultti

Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.