Joulupuu tuo iloa vähävaraisille lapsiperheille: näin osallistut

Kuopion Nuorkauppakamari ry järjestää yhdessä Kuopion kaupungin sosiaalitoimen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa jo perinteeksi muodostuneen Joulupuu-keräyksen nyt kahdeksatta kertaa. Keräysaika on 19.11.­­­–11.12.2016.

Joulupuu-keräys järjestetään Päivärannan ja Kolmisopen K-Citymarketeissa, Pohjois-Savon Osuuspankissa Puijonkadulla, Lelukauppa Partasella, K-Supermarket Artomarketissa sekä Technopoliksen aulassa.

Lahja voi olla ostettu tai itse tehty. Käytettyjä tavaroita ei oteta vastaan. Keräyspisteiltä voi halutessaan tulla hakemaan pakettikortin, jossa kerrotaan lapsen sukupuoli ja ikä.

Paketit voi toimittaa keräyspisteisiin myös ilman pakettikorttia. Lahjat tulee toimittaa paketoimattomina. Kaikki lahjat toimitetaan Kuopion kaupungin sosiaalitoimelle, joka huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin Kuopion seudulla asuvien vähävaraisten perheiden lapsille.

Myös yritykset voivat osallistua keräykseen. Lahjoituksen voi tehdä joko konkreettisten lahjojen muodossa tai lahjakortteina. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.