Juhannuksen vietossa kuollut ainakin yhdeksän

Juhannuksen vietto on vaatinut ainakin yhdeksän uhria. Henkilöauton kuljettaja kuoli viime yönä törmättyään rekkaan Simossa Lapissa. Onnettomuus sattui Kemintiellä Maksniemen ja Marostenmäen välillä hieman ennen yhtä. Tieosuus on suljettu liikenteeltä, kun pelastuslaitos raivaa edelleen onnettomuuspaikkaa. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Juhannuksen uhreista neljä on kuollut auto-onnettomuudessa ja kaksi hukkumalla. Lisäksi yksi ihminen on kuollut rakennuspalossa ja yksi veitseniskusta.

Kuolettavia auto-onnettomuuksia on sattunut viikonlopun aikana Simon lisäksi Padasjoella Päijät-Hämeessä, Kouvolassa Kymenlaaksossa ja Kruunupyyssä Pohjanmaalla. Hukkumiset tapahtuivat Karstulassa Keski-Suomessa ja Mikkelissä Etelä-Savossa. Helsingissä 18-vuotias mies kuoli veitseniskusta kotibileissä. Pietarsaaressa Pohjanmaalla nainen kuoli rintamamiestalon tulipalossa.

Torniossa poliisi aikoo jatkaa kadonneen veneilijän etsintää päivällä. Tornionjoessa ajelehtinut tyhjä vene käynnisti kolmisen tuntia kestäneet suuretsinnät puoli kahdelta yöllä.

Kiuruvedellä Pohjois-Savossa yksi ihminen kuoli rintamamiestalon tulipalossa sunnuntaina iltapäivällä.

Viime juhannuksena Suomessa kuoli 23 ihmistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Nuori mies puukotettiin hengiltä kotibileissä Helsingissä

Nainen kuoli omakotitalon tulipalossa Pietarsaaressa

Viisivuotias poika juoksi auton alle - loukkaantui vakavasti

Kolme kuljetettiin sairaalaan ulosajosta Närpiössä