Jumalanpalveluksissa on muistettu eilistä tragediaa

Jumalanpalveluksissa on aamulla muistettu Sellon eilisten veritöiden uhreja ja heidän läheisiään. Esimerkiksi Leppävaaran kirkossa Espoossa rukoiltiin kaikkien niiden puolesta, joita kärsimys on koskettanut.

Jumalanpalveluksessa puhuneen Terhi Muilu-Teinosen mukaan suuressa surussa ei tarvita sanoja. Tärkeintä on lähimmäisen vierellä kulkeminen.

Eilisessä tragediassa kuoli ampujan lisäksi viisi ihmistä. Uhrien muistoksi on tuotu kauppakeskus Sellolle kymmeniä kynttilöitä.

Kauppakeskus Sellon tragedia on saanut kymmenet ihmiset soittamaan auttaviin puhelimiin. Esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin kriisipuhelimeen on tullut tähän mennessä vajaa sata puhelua. Soittoja on tullut lähes samaan tahtiin kuin Kauhajoen kouluampumisen jälkeen runsas vuosi sitten.

Monet soittajista tai heidän läheisensä olivat olleet tapahtumapaikalla, kertoo SPR:n psykososiaalisen tuen suunnittelija Tuula Luoma

Espoon sosiaali- ja kriisipäivystyksen puhelimeen soittoja on tullut 30-40 ja Espoon seurakuntien kriisipuhelimeen noin kymmenkunta.

S-ryhmän kaupat hiljenivät uhrien muistoksi

Sellon tragedia ei saa lisätä rasismia