Juna lähetettiin tyhjänä Kuopiosta Ouluun - matkustajat kuljetettiin bussilla

InterCity 713 -juna lähetettiin lauantaina tyhjänä Kuopiosta Ouluun, kun taas matkustajat kuljetettiin perille bussilla. Marja Merta VR:n viestinnästä kertoo, että syynä menettelyyn oli junan tekninen vika. Junan oli määrä lähteä Kuopiosta lauantaina kello 12:45.

- Junaa ei voinut teknisen vian takia käyttää matkustajakuljetukseen. Matkustajat ovat päässeet perille bussilla noin tunnin tai puolitoista tuntia myöhässä. Myös konduktööri lähti bussiin matkustajien kanssa.

Merta ei osannut sanoa, mistä tekninen vika on johtunut.

- Juna on ollut kylmä, ja sen laitteet eivät olleet käytössä. Esimerkiksi wc olisi ollut poissa käytöstä koko matkan ajan, minkä vuoksi emme pystyneet kuljettamaan matkustajia junan mukana, vaan meidän piti turvautua bussikuljetukseen, hän perustelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Useat kaukojunat tänään myöhässä – maanteillä rauhallista

Kolme autoa kolaroi moottoritiellä - ajokeli on nyt todella huono

Uusimmat

Kotimaa

Tuore hallitus ei antanut uutta tietoa al-Holin leirin tilanteesta – Marin: Tähän etsitään ratkaisuja

Uusi hallitus linjasi: Ministerin pitää ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen, jos aikoo siirtyä muihin tehtäviin

Urheilutalolle äänestettiin lisärahaa Pieksämäellä

Syyttäjä todennäköisesti tyytyy Alma Media -tuomioon – käräjäoikeus hylkäsi toimitusjohtajan työsyrjintäsyytteen Aamulehden päätoimittajahaussa

Pääministeri Marin hallituksen kansainvälisestä huomiosta: "Tämä on meille mahdollisuus kertoa siitä, millainen maa Suomi on"

Kouluiskussa loukkaantunut poliisi toipui ja palasi töihin

Tulorekisterin verkkosivustolle päätyi arkaluonteisia tietoja – inhimillisen erehdyksen seuraukset ehtivät olla näkyvissä viisi kuukautta

Kuopion kouluiskun epäilty määrättiin mielentutkimukseen – epäillyn kuulustelut ovat valmiit

Eurooppaministerien kokouksessa poikkeuksellinen selkkaus – Suomi pyysi Unkarilta anteeksipyyntöä

Halla-aho: Perustan tietoni al-Holin palautuksista epämuodollisiin kanaviin – kokoomus harkitsee yhtymistä perussuomalaisten välikysymykseen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.