Juoksijat uhmasivat hellettä Naisten kympillä

Useat tuhannet naiset ovat juosseet jälleen Naisten kympin helteisessä Helsingissä. Liikuntatapahtuma starttasi yhdeltä iltapäivällä, ja viimeiset juoksijat saapuivat maaliin neljän aikoihin.

Tapahtumajärjestäjän edustajan Karoliina Rautakorven mukaan muutamia kymmeniä naisia joutui keskeyttämään juoksunsa. Heitä oli kymmenkunta enemmän kuin aikaisempina vuosina.

Rautakorpi ei kuitenkaan usko helteen vaikuttaneen asiaan suuresti. Varsinaisia lämpöhalvauksia todettiin vain parilla naisella.

Helteeseen oli etukäteen varauduttu lisäämällä vedenjakopisteiden määrää.

- Vettä oli hyvin tarjolla, ja sitä myös juotiin.

Tapahtumaan ilmoittautui ennakkoon noin 18 000 naista. Tapahtuman taustalla on Suomen urheiluliitto. Tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Keskusta haluaisi eläkerahastot tukemaan suomalaista omistajuutta, mutta yhtiöistä muistutetaan painoarvon olevan jo nyt korkea

United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"

Miksi et lahjoittaisi hiuksiasi hyväntekeväisyyteen? – "Minua lohdutti ajatus siitä, että jonkun lapsen tai nuoren itsetunto kohoaa tekoni ansiosta", kertoo hiuslahjoituksen tehnyt Sofia, 29

Liikenneministeriö neuvottelee terveysturvallisuuden ohjeista joukkoliikenteeseen – Finnair edellyttää jo maskipakkoa

Ministeri Pekonen: Etätyösuosituksen päivittämistä aiheellista arvioida uudelleen

Pekka sai pankkiautomaatista setelin, josta kiinnostui ensin kaupan kassa, seuraavaksi vartija ja sitten poliisi

Poliisi: Tornion räjähdykseen ei näytä liittyvän terroristista motiivia

Poliisi vahvistaa: Helsingissä viime viikolla paljastunut henkirikos on paloittelusurma –  12 ihmistä vangittuna

Suomessa todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa –  Husin apulaisylilääkäri: "Trendi on ylöspäin, mistä pitää olla huolestunut"

Rajavartiolaitoksen esitutkinta valmistui: kaksi venäläishävittäjää loukkasi viime kuussa Suomen ilmatilaa Porvoon edustalla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.