Käräjäoikeus vangitsi Pieksämäen puukottajan

Etelä-Savon käräjäoikeus on vanginnut pieksämäkeläisen 34-vuotiaan miehen väkivaltarikoksiin liittyen. Pieksämäen poliisi on tutkinut viime viikonloppuna tapahtuneita kahta törkeää pahoinpitelyä ja pahoinpitelyä, jotka olivat tapahtuneet kahdessa eri yksityisasunnossa Pieksämäellä.

Pahoinpitelyssä uhrina oli 34-vuotias pieksämäkeläinen mies, jota kolme pieksämäkeläistä miestä oli pahoinpidellyt muun muassa nyrkeillä lyömällä eri puolille vartaloa. Nyt vangittu pieksämäkeläinen mies oli yksi tekijöistä.

Pahoinpitelyn taustalla oli miesten keskinäiset riidat. Tapahtuman vuoksi on ollut kiinniotettuna myös kaksi muuta pieksämäkeläistä miestä. Uhri on käynyt tarkastuttamassa vammansa sairaalassa.

Pahoinpitelyn jälkeen osa seurueesta oli mennyt nyt vangittuna olleen miehen asunnolle Pieksämäellä, jossa myöhemmin yöllä tekijä oli puukottanut 36-vuotiasta pieksämäkeläistä miestä jalkaan ja sen jälkeen pieksämäkeläistä 30-vuotiasta naista käsiin ja vartaloon. Molemmat uhrit ovat päässeet sairaalakäynnin jälkeen kotiin.

Puukotuksia tutkitaan törkeinä pahoinpitelyinä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.