Kadonneen Anniinan etsinnät jatkuvat Nilsiässä – Poliisi: "Oletetaan olevan kiireellisen avun tarpeessa"

Poliisi on jatkanut tänään aamupäivän ajan eilen illalla kadonneeksi ilmoitetun 1994 syntyneen Anniina Vuorensyrjän etsintöjä Nilsiän ympäristössä.

Poliisille ei ole tullut havaintoja perjantaina kadonneesta Vuorensyrjästä.

Etsinnät ovat painottuneet tiestöön ja maastoon Tiirinlahdentien eteläpuolelle. Alueen tarkastuksia on jatkettu aamun ajan poliisikoirien avulla ja etsintöihin osallistuu myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä alueen asukkaita. Yhteensä Vuorensyrjää etsii noin 30–40 henkilön voimin. Etsinnät painottuvat edelleen maastoalueisiin.

Vuorensyrjällä ilmeisesti yllään mustat housut sekä t-paita. Hän on 168 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä on silmälasit sekä lyhyet, tummanruskeat hiukset.

Vuorensyrjä on hyväkuntoinen ja saattanut liikkua pitkiäkin matkoja. Poliisin mukaan hän saattaa olla arka sosiaalisiin kontakteihin ja jopa vältellä ihmisten kohtaamista, mutta hänen oletetaan olevan kuitenkin kiireellisen avun tarpeessa.

Poliisi pyytää kiireellisesti ilmoittamaan havainnot Vuorensyrjästä tai tuntomerkkeihin sopivista liikkujista Nilsiän ympäristössä hätäkeskukseen numeroon 112.

Viimeinen havainto kadonneesta Anniina Vuorensyrjästä on tehty perjantaina noin kello 15, kun hän lähti polkupyörällä Nilsiän keskustassa sijaitsevalta työpaikaltaan. Hän ei kuitenkaan tullut kotiinsa tämän jälkeen.

Hänen musta hybridimallinen polkupyörä löydettiin lukittuna Haukilammentieltä Nilsiän keskustan kaakkoispuolelta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Nilsiässä kadonnut löytyi kuolleena

Kadonnutta nuorta naista etsitty läpi yön Nilsiässä – poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot kadonneesta hätäkeskukseen

Uusimmat

Kotimaa

Paatero väläyttää Postin pilkkomista kahteen yhtiöön: Pakettiliiketoiminta ja kirjeposti erikseen

Keskustan Kurvinen: Perussuomalaiset sortuneet valelukuihin budjetissaan – eduskunnassa ruodittiin opposition vaihtoehtobudjetteja

120 kuntaa haluaa kokeilla vastuuta työllisyyspalveluista – jo ensi keväänä moni työtön asioi TE-toimiston sijaan kunnan kanssa

Neljä suomalaisjohtajaa kuoli lentoturmassa Zimbabwessa vuosi sitten – Tutkinta yhä kesken: "Kaikki päivämäärät tulevat pian vastaan"

Oikeus hylkäsi syytteet lapsen ympärileikkausjutussa – Seura: Isän syytettiin järjestäneen tyttärensä silpominen

Irakilaismies levitti Facebookissa raakaa väkivaltamateriaalia ja panetteli shiiamuslimeja – oikeus tuomitsi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Rinteen eläkeavaus saa vastakaikua vasemmalta – Pekosen mukaan ministeriössä pohditaan äitien eläkkeitä

STT:n tietojen mukaan valtion omistajaohjausosasto antoi aiemmin syksyllä tukensa Postin pakettilajittelijoiden siirrolle

Sotasurmat-sivuston päivityksessä löytyi 1  600 sisällissodan ennestään tuntematonta vainajaa, lähes kaikki uhreista punaisia

Matkahuollon pakettimäärä kasvanut 50 prosentilla: "Asiakkaat eivät uskalla laittaa paketteja Postin kuljetettavaksi"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.