Kadonneen miehen etsinnät jatkuvat

Kuopiossa kadonnutta kuopiolaista 32-vuotiasta miestä ei ole löydetty. Etsintöjä vaikeuttaa havaintojen vähyys, joten etsintöjä on vaikea suunnata tiettyyn paikkaan.

Tämänhetkisten tiedon mukaan poliisi ei epäile katoamiseen liittyvän rikosta. Havainnot miehestä vappuyöltä auttaisivat vielä kadonneen etsinnöissä.

Kuopiolainen Tomi Piispanen oli torstain ja perjantain välisenä yönä eli vappuyönä Kuopion matkustajasatamassa ravintola Albatrossissa. Viimeinen havainto hänestä on ravintolan etuterassillta noin kello 1:n aikaan yöllä.

Poliisin tutkimusten mukaan mies ei ole aamuyön jälkeen soittanut kännykällä tai käyttänyt pankkikorttiaan, vaan merkit hänestä loppuvat aamuyölle kello 1-2 aikoihin matkustajasatamaan. Puhelimen paikannukset loppuvat samalle alueelle.

Rantojen etsintä todella vaikeaa

Miehen sukulaiset ja ystävät ovat etsineet miestä Kuopiossa myös muun muassa hänen asuinseudultaan Petoselta.

Myös Kuopion matkustajasataman rantoja on alustavasti tarkastettu.

Lisäksi pelastussukeltajat suuntasivat viikottaisen normaaliharjoituksensakin satama-alueelle ja osaltaan auttoivat etsinnöissä, mutta tulosta ei tullut.

Poliisin mukaan etsintöjä jatketaan tällä viikolla ruumiskoiran avulla.

Maasto- tai vesistöetsinnät ovat kuitenkin vaikeat, jos tarkempaa etsintäpaikkaa ei selviä esimerkiksi aiempien yöllisten havaintojen avulla. Kuopion ranta-alueet Albatrossinkin ympäristössä ovat laajat. Esimerkiksi Kallavedessä sukeltajalla on näkyvyys kerrallaan vain muutamia kymmeniä senttimetrejä eteenpäin.

Poliisi pyytää asiasta mahdollisia havaintoja tehneitä ilmoittamaan tietonsa vielä poliisille numeroon numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kadonnut mies on 190 senttiä pitkä, roteva ja hänellä on ruskeat lyhyt siilitukka, viikset ja leukaparta. Kadotessaan Piispasella oli kulutetut siniset farkut, tumma pusakkatakki ja kauluspaita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi selvittää vihjettä punaisesta autosta

Vappuna kadonnutta Tomia ei ole löydetty

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta

Mies katosi yllättäen vappuyönä