Kahta puukotettiin nuorten illanvietossa - epäilty alaikäinen

Poliisi tutkii kahta puukotusta Suonenjoelta lauantain vastaiselta yöltä. Teot sattuivat ulkona Mansikkakarnevaali-viikonlopun aikaan, mutta eivät karnevaalialueella.

Poliisi epäilee, että molemmissa puukottajissa tekijä oli sama.

Savon Sanomien tietojen mukaan teoista epäillään alaikäistä poikaa. Toisin kuin huhutaan epäilty ei ole turvapaikanhakija.

Uhrit ovat saaneet hoitoa, mutta vammojen vakavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Savon Sanomien tietojen mukaan uhreja oli pistetty teräaseella.

Tilanne oli ollut hyvin vaarallinen, kun poika oli ottanut teräaseen esille keskellä väkijoukkoa, jossa oli ollut lähellä erittäin paljon nuoria  - osa päihtyneinä.

Myös useita aikuisten tappeluja tutkinnassa

Suonenjoella oli perjantai-iltana ja lauantain vastaisena yönä koolla useita satoja nuoria uimarannalla ja sen lähiympäristössä. Lisäksi kaupunkialueella oli erittäin paljon muuta väkeä.

Poliisin tietoon tuli viikonloppuna Suonenjoelta puukotusten lisäksi myös useita muita pahoinpitelyitä. Ensilaskennan mukaan poliisille ilmoitettujen pahoinpitelyjen määrä viikonlopulta oli lauantai-iltaan mennessä jo isompi kuin koko kesältä yhteensä paikkakunnalla.

Tämänhetkisten tietojen mukaan uimahallin takana yhtä henkilöä potkittiin samoin kuin yhtä miestä keskustassa. Lisäksi keskustassa kirjattiin neljä lievää pahoinpitelyä tilanteista, joissa useamman miehen porukassa syntyi tappelu.

Osassa pahoinpitelyistä tekijät ovat poliisin tiedossa, mutta osassa nujakoista on selvittämättä.

Pahoinpitelyjen epäilyt ja uhrit ovat eri-ikäisiä sekä nuoria aikuisia että keski-ikäisiä miehiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi joutui ottamaan varaputkan käyttöön

Lasinsiruja lensi uimahallin altaaseen - vandaalit hajottivat ikkunoita

Uusimmat

Kotimaa

Merivoimien suurhanke etenee – monitoimikorvetit korvaamaan käytöstä poistuvia aluksia

Kilpisjärvellä satoi ensilumi – sää jatkuu kylmänä viikonloppuun asti

Kuljetusala tyrmää hallituksen päätöksen parafiinisen dieselin veroalen poistosta –  Neste aikoo palata perinteisen dieselin valmistukseen, jos puhtaamman dieselin veroetu poistuu

Niemiojan perheen menot kasvavat 120 euroa vuodessa: "Kyllä lisäkulut tuntuvat" – Näin budjettipäätökset vaikuttavat arkeen

Macron ja Rinne asettavat Britannialle takarajan – Boris Johnsonin annettava kirjallinen ehdotuksensa syyskuun loppuun mennessä

Asiantuntijat pitävät budjetissa esiteltyjä työllisyystoimia melko vaatimattomina –  vaikeita talouspäätöksiä ei ole vielä tehty

Poliisihallitus varoittaa viallisesta patruunaerästä – käyttö lopetettava välittömästi

Presidentti Niinistö tapaa Trumpin Washingtonissa lokakuussa

Eduskunta aloitti Suostumus2018-aloitteen käsittelyn – "On päivänselvää, että seksi ilman suostumusta on raiskaus"

Isäpuoli tuomittiin 11 vuoden vankeuteen vakavasti sairaan tytön taposta Nurmijärvellä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.