Kaksi Sastamalan taposta epäiltyä vapautettiin

Pirkanmaan poliisi on vapauttanut miehen ja naisen, joita on epäilty osallistumisesta tappoon Sastamalassa. Kaksi miestä, iältään 20 ja 25 vuotta, on edelleen vangittuina.

Poliisin mukaan vapautettuja 36-vuotiasta miestä ja 23-vuotiasta naista ei enää epäillä varsinaisesta surmateosta, vaan ainoastaan rikoksentekijöiden suojelemisesta ja hautarauhan rikkomisesta.

Surmattu 23-vuotias sastamalalainen mies ilmoitettiin kadonneeksi heinäkuun lopulla. Hänen ruumiinsa löytyi myöhemmin Orivedeltä metsäautotien varteen kätkettynä. Tutkinnallisiin syihin vedoten poliisi ei kerro, millä tavalla mies surmattiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Liikenneministeri Harakka tyrmää vihreiden avauksen: Joukkoliikenteen koronakorvaus enintään 100 miljoonaa – "Ohisalo on kuukauden myöhässä"

Lappiin vyöryvä lämmin ilmamassa kärjistää tulvatilanteen reilun viikon kuluessa

Eläketurvakeskus: Eläkkeistä ei tarvitse olla huolissaan

SYL:n puheenjohtaja Risto Murron debattikirjoituksesta: Ilmastokriisiä ei saa unohtaa

Uutisanalyysi: Kansanedustajat ovat käyttäneet satoja puheenvuoroja alkoholista ja näyttäneet baaritiskin paikan hallitukselle

Pohjois- ja Etelä-Karjalassa koronatartuntoja asukaslukuun nähden vähiten – lähes kolme neljästä tartunnasta Uudellamaalla

Unkari vahvistaa paimenkirjeiden lähettämisen maan poikkeustilajärjestelyjä kritisoineille – "tämä on hyvä hetki pyytää anteeksi"

Mies hakattiin halolla Salossa – iskut päähän ja ympäri kehoa veivät sairaalaan tutkittavaksi

Ohisalo STT:lle: Suomen kuusi suurinta kaupunkia tarvitsevat miljardin euron raideinvestointi- ja tukipaketin

Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.