Kaksi miestä vangittu Joensuun Noljakan henkirikoksesta – parkkipaikalla jaloitellut mies kiinnostaa poliisia

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin esityksestä kaksi joensuulaista miestä todennäköisin syin epäiltyinä taposta, Itä-Suomen poliisi kertoo.

Paikkakuntalainen 26-vuotias mies löytyi Joensuusta kuolleena sunnuntain vastaisena yönä. Mies löytyi kevyen liikenteen väylältä Noljakan koulun lähistöltä.

Poliisi pyytää edelleen tapahtumaan liittyviä havainto- ja vihjetietoja lauantai-illalta klo 20.00– 00.00. Tiedot voi ilmoittaa vihjenumeron 0295  415  232 tai sähköpostilla: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi pyytää myös Noljakan päiväkodin pysäköintipaikalla hieman ennen puolta yötä jaloitellutta miestä olemaan yhteydessä. Hän oli saapunut paikalle noin kello 23.20–23.30 sedan-mallisella henkilöautolla. Jos Noljakan alueella on tallentavan kameravalvonnan alaisia alueita, poliisi kehottaa näistä tallenteista vastaavia henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin.

Poliisi täsmentää, että tapauksella ei ole yhteyttä Noljakan koulun henkilökuntaan tai sen oppilaisiin ja että alueella on turvallista liikkua. Poliisin mukaan henkirikos vaikuttaa olevan yksittäinen teko.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.