Kaleva, Kauppalehti ja Ilta-Sanomat saivat Julkisen sanan neuvostolta langettavan

Kaleva, Kauppalehti ja Ilta-Sanomat saivat torstaina Julkisen sanan neuvostolta (JSN) langettavan päätöksen. Kaleva sai huomautuksen piilomainonnasta ja Ilta-Sanomat olennaisesta asiavirheestä. Kauppalehti sai langettavan, koska se oli jättänyt kertomatta haastateltavan sidonnaisuuksista.

Kaleva sai langettavan päätöksen julkaisemastaan sivun kokoisesta mainoksesta, jota ei ollut merkitty mainokseksi.

Ilta-Sanomat sai langettavan kommenttikirjoituksesta, jossa väitettiin, että yli 50 000 euron tuloilla palkankorotus voi verotuksen progressiivisuuden vuoksi muuttua palkanalennukseksi.

Kauppalehdelle langettava päätös tuli verkkosivuilla julkaistusta jutusta, joka käsitteli verotusta koskevia tuomioistuinratkaisuja. Haastateltu asianajaja oli edustanut jutussa käsitellyn riidan osapuolta, mitä ei tuotu esille jutussa.

Kauppalehteä julkaiseva Alma Media, Ilta-Sanomia julkaiseva Sanoma ja Kalevaa julkaiseva Kaleva 365 ovat STT:n omistajia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Budjettiesitys nostaa soidensuojeluohjelman ylös jäistä – "Nyt kannattaa myydä suojelualueita valtiolle ja tehdä verovapaita kauppoja"

Merivoimien suurhanke etenee – monitoimikorvetit korvaamaan käytöstä poistuvia aluksia

Kilpisjärvellä satoi ensilumi – sää jatkuu kylmänä viikonloppuun asti

Kuljetusala tyrmää hallituksen päätöksen parafiinisen dieselin veroalen poistosta –  Neste aikoo palata perinteisen dieselin valmistukseen, jos puhtaamman dieselin veroetu poistuu

Niemiojan perheen menot kasvavat 120 euroa vuodessa: "Kyllä lisäkulut tuntuvat" – Näin budjettipäätökset vaikuttavat arkeen

Macron ja Rinne asettavat Britannialle takarajan – Boris Johnsonin annettava kirjallinen ehdotuksensa syyskuun loppuun mennessä

Asiantuntijat pitävät budjetissa esiteltyjä työllisyystoimia melko vaatimattomina –  vaikeita talouspäätöksiä ei ole vielä tehty

Poliisihallitus varoittaa viallisesta patruunaerästä – käyttö lopetettava välittömästi

Presidentti Niinistö tapaa Trumpin Washingtonissa lokakuussa

Eduskunta aloitti Suostumus2018-aloitteen käsittelyn – "On päivänselvää, että seksi ilman suostumusta on raiskaus"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.