Kansanedustaja Susanna Haapoja kuollut

Keskustan kansanedustaja Susanna Haapoja on kuollut. Vaasan vaalipiiriä edustanut Haapoja oli kuollessaan 42-vuotias. Hänet valittiin eduskuntaan ensimmäisen kerran vuonna 2003.

Haapoja toimi muun muassa Kauhavan kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Koulutukseltaan hän oli agrologi, ja hän toimi myös maanviljelijänä.

Kansanedustaja sai eilen Kauhavalla Lentosotakoulun johtajan vaihdostilaisuudessa sairauskohtauksen, ja hänet toimitettiin hoitoon Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Eduskunnasta vahvistettiin, että Haapoja oli saanut aivoverenvuodon ja kuoli puolilta päivin.

Haapojan tilalle eduskuntaan nousee Lasse Hautala Kauhajoelta. 46-vuotias Hautala toimi kansanedustajana vuosina 2003-2007 ja on nyt ehdolla EU-parlamenttiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tiede- ja kulttuuriministeri vaihtuu tänään, kun Annika Saarikko palaa vanhempainvapaalta

Saarikon mukaan Kulmunin ministeriero herätti kentällä pohdintaa puoluejohtajan asemasta – "Olen aivan varma, että tämä kisa tarvittiin"

Keskusta haluaisi eläkerahastot tukemaan suomalaista omistajuutta, mutta yhtiöistä muistutetaan painoarvon olevan jo nyt korkea

United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"

Miksi et lahjoittaisi hiuksiasi hyväntekeväisyyteen? – "Minua lohdutti ajatus siitä, että jonkun lapsen tai nuoren itsetunto kohoaa tekoni ansiosta", kertoo hiuslahjoituksen tehnyt Sofia, 29

Liikenneministeriö neuvottelee terveysturvallisuuden ohjeista joukkoliikenteeseen – Finnair edellyttää jo maskipakkoa

Ministeri Pekonen: "Kannustan työpaikkoja jo nyt siirtymään etätyöskentelyyn niiltä osin kuin mahdollista"

Pekka sai pankkiautomaatista setelin, josta kiinnostui ensin kaupan kassa, seuraavaksi vartija ja sitten poliisi

Poliisi: Tornion räjähdykseen ei näytä liittyvän terroristista motiivia

Poliisi vahvistaa: Helsingissä viime viikolla paljastunut henkirikos on paloittelusurma –  12 ihmistä vangittuna

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.