Karannutta koiraa pyydystäneet ihmiset katkaisivat junaliikenteen Helsingissä – "Erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan"

Junaliikenne jouduttiin perjantai-iltana pysäyttämään hetkeksi Töölönlahdella Helsingissä, kun ihmiset pyrkivät saamaan kiinni raiteille karannutta pientä koiraa, kertoo Helsingin poliisi Twitterissä.

Vaaratilanne aiheutui erityisesti koiraa takaa ajaneen omistajan ja tätä auttaneiden ohikulkijoiden toiminnasta, sanoo yleisjohtaja Tuomo Lappalainen Helsingin poliisista STT:lle.

–  Vaikka junien nopeudet Helsingin ja Pasilan asemien välillä eivät aivan huipussaan ole, se on erittäin huono idea mennä junien sekaan juoksentelemaan, Lappalainen huomauttaa.

Poliisi kehotti ihmisiä poistumaan raiteilta. Koira palasi lopulta omistajan luo omatoimisesti.

Välikohtaus tapahtui noin yhdeksän aikaan illalla, ja se kesti noin puoli tuntia. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Uusimmat

Kotimaa

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.