Kaupunki kyllästyi elinten kuviin seinillä

Pieksämäen asematunneliin halutaan jotain muuta kuin tällä hetkellä seinillä olevat töhryt ja siivottomat kuvat. Pieksämäen kaupungin mukaan asematunneliin on aikoinaan tehty värikkäät maalaukset, mutta ne ovat kuluneet ja niiden päälle on sotkettu ilkivaltaisesti etenkin naisten ja miesten elinten kuvia sekä törkytekstejä.

Koska asematunneli on kuitenkin kaupungin keskeinen paikka, kaupunki ja Pieksämäen Kuvataideseura etsivät nyt kaikille avoimessa kilpailussa ideaa asematunnelin ehostamiseen.

Ehostusideakilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Kisan idea on, että asematunneliin voidaan toteuttaa maalaus, valoteos, valokuva tai mikä tahansa idea, joka tekee siitä houkuttelevamman ja kauniimman. Lisätoiveena on, että idea liittyisi jollain tapaa Pieksämäkeen.

Ideoita voi jättää Pieksämäen kaupungin tekniseen toimeen/ Valkonen PL 125 76101 Pieksämäki perjantaihin 5. huhtikuuta mennessä.

Raati valitsee ideat, joista se työstää ideoijan kanssa lopullinen työn. Asematunnelia on tarkoitus uudistaa jo ensi kesän aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.