Kaupunki varoittaa autoilijoita: Siirto tulee kalliiksi

Kuopion kaupunki aloittaa keskustan katujen puhdistamisen hiekasta sunnuntaina 15. huhtikuuta yöllä kello 4 alkaen.

Puhdistettaville kaduille asetetaan pysäköintiä kieltävät liikennemerkit puhdistusta edeltävinä päivänä, ja kaduille virheellisesti pysäköidyt ajoneuvot siirretään pois kaupungin toimesta.

Kuljettajan ohella virheellisesti pysäköidyn ajoneuvon omistaja ja haltija ovat vastuussa pysäköintivirhemaksusta ja siirtokustannuksista, jotka kaupungin tiedotteen mukaan tulevat olemaan huomattavat. Siirretyt ajoneuvot on haettava pois siirtopaikalta kahden päivän kuluessa, tai ne siirretään kaupungin varastoon, jolloin on maksettava sakon ja siirtokustannusten lisäksi varastosiirron kustannukset.

Hiekanpoiston aikana on käytettävissä ilmaista pysäköintitilaa useista paikoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Iltalehti: Kansanedustaja Hussein al-Taee ilmoittanut epäselviä tietoja koulutuksestaan – Al-Taeen mukaan Lindedin-profiilin tiedot ovat olleet vajavaiset ja osin epätarkat

Rajavartiolaitoksen kamera kuvasi rajun taistelun: Karhu on juuri iskenyt hampaansa hirven kaulaan

Sairauslomalta askel kerrallaan palaileva al-Taee myöntää virheen painavan edelleen: Minun ei olisi pitänyt salata

Professori ei usko täysin itsestään kulkevien ajoneuvojen tulemiseen - "Liian vaikea tehtävä Suomenkin vaativissa olosuhteissa"

Seksismistä syytetty Sofia Belórfin asianajaja vertasi IL:ssä sanavalintojaan Jeesuksen vertauksiin – "Kuulijat ovat niin yksinkertaisia"

Liikemies Niko Ranta-ahon epäillään saaneen huume- ja dopingrikoksilla arviolta neljän miljoonan euron rikoshyödyn – kiistää kaikki epäillyt rikokset

Sähköisen elintestamentin on tehnyt yli puoli miljoonaa suomalaista – Pohjois-Savossa luovuttajia enemmän kuin muualla Suomessa

Kesän lämpöennätyksiä hätyytellään loppuviikosta – helteitä luvassa ainakin kuun loppuun asti

Ravustuskausi käynnistyi sunnuntaina – Rutto tappaa edelleen saksiniekkoja

Toista tuhatta sikaa kuoli ja yhtä monta altistui savulle – Nurmon sikalapalon syyksi epäillään ilmanvaihtolaitetta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.