Keneltä nämä on varastettu? –  Poliisi etsii omistajaa isolle määrälle varastettuja vaatteita ja kenkiä

Tulli pysäytti kaksi ulkomaille matkustamassa ollutta miestä Helsingissä Katajanokan terminaalissa viime keskiviikkona 17. huhtikuuta.

Miehillä oli mukanaan poikkeuksellisen suuri määrä matkatavaroita. Kun viranomaiset alkoivat tutkia asiaa, osoittautui, että miehillä oli mukanaan iso määrä anastetuksi epäiltyjä uudenveroisia urheiluvaatteita ja -kenkiä.

Poliisi tutkii tekosarjaa ja kaipaa tietoa, mistä vaatteet on mahdollisesti varastettu. Poliisin mukaan vaatteet olivat uusia, erikokoisia ja niitä oli monta kappaletta samaa tuotetta. Vaatteissa ja kengissä ei ollut kuitenkaan enää hintalappuja paikoillaan, joten poliisi ei tiedä, mistä omaisuus on peräisin.

Tämänhetkisen tiedon mukaan vaatteet on voitu anastaa mistä päin vain Suomea.

Anastetuksi epäiltyjä vaatteita ja kenkiä. Kuva: Poliisi
 

Kun viranomaiset alkoivat tutkia asiaa, poliisi onnistui pysäyttämään Helsinki-Vantaan lentotullissakin ison laatikollisen urheiluvälineitä, jonka samat epäillyt olivat lähettäneet eteenpäin, mutta jonka matka katkesi nyt rikostutkintaan.

Jos epäilee, että vaatteet ovat varastettu omasta liikkeestäsi, poliisi pyytää liikkeen omistajaa ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin numeroon 0295 417 931 ja sähköpostiin analyysi.helsinki@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.