Kerrostalokaksio tuhoutui tulipalossa Lahdessa, yksi ihminen sairaalaan

Kerrotalokaksio tuhoutui tulipalossa Lahdessa maanantain vastaisena yönä, kertoo pelastuslaitos. Asunnosta pelastettiin parvekkeen kautta nainen, joka kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Kolme savua hengittänyttä saman talon asukasta tarkastettiin paikan päällä.

Hälytys Vuorikadulle tuli noin puoli neljän aikoihin maanantaiaamuna. Yläpuolinen asunto kärsi savuvahinkoja, ja sieltä siirrettiin tilapäismajoitukseen asukkaita.

Syttymissyystä ei ollut varhain maanantaina tietoa. Päivystävä palomestari kertoi, että palo sai kuitenkin alkunsa asunnon sisältä.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisanalyysi: Vähennetäänkö vai lisätäänkö poliisikoulutusta? Hallituksella ja Polamkin rehtorilla asiasta eri näkemys

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.