Keskustan piireille yhteinen vetäjä

Keskustan Ylä-Savon ja Pohjois-Savon piirijärjestöt yhdistävät toimintaansa, sillä koko Pohjois-Savon vaalipiirin toiminnanjohtajaksi on valittu Kimmo Valta vuodenvaihteeseen saakka.

Valta hoitaa Ylä-Savon piirin toiminnanjohtajan Heikki Husson tehtävät tämän jäätyä vuorotteluvapaalle tällä viikolla.

Piiritoimikunnat korostavat haluaan yhdistää ja vahvistaa keskustaa maakunnassa, kuitenkin korostaen eri alueiden omaleimaisuutta. Saatujen kokemusten pohjalta päätetään, jatketaanko järjestelyä heinäkuun loppuun, jolloin vuorotteluvapaa päättyy.

Lisäksi keskustalle on palkattu kunnallisvaalityöntekijät Varkauteen, Kuopioon ja Iisalmeen. Puolue pyrkii saavuttamaan maakunnassa suurimman puolueen aseman ja vahvistamaan sitä Varkaudessa, jossa kannatus on jäänyt vähemmäksi kuin muissa kunnissa.

Uusimmat

Kotimaa

Valtakunnansyyttäjä aikoo valittaa poliisijohdon vapauttavista tuomioista tietolähdejutussa

Uusi menetelmä ehkäisee ulkomaisten mansikoiden myyntiä suomalaisina

Käytettyjen kännyköiden kauppa kasvaa – huomioi nämä asiat, jos aiot ostaa puhelimen uusiokäyttöön

Moni ei saa pitää kesälomaa neljää viikkoa putkeen

Kommentti: Jussi Halla-aho taputellaan Tampereella jatkokaudelle – varapuheenjohtajuudesta kahden vahvan naisen kisa

Etelässä paistaa, pohjoisessa päivä on epävakainen

Helsinki Pride -viikko alkaa, liike-teemalla halutaan lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta

Suurin osa eduskuntapuolueiden johtajista ei sallisi sukupuolen korjaamista alaikäisille – Helsinki Pride: "Lasten oikeuksia koskeva kysymys"

Muutaman kymmenen hengen mielenosoituksesta koko kansan juhlaksi – Pride-kulkue on paisunut sateenkaariväen tapahtumasta kymmeniätuhansia marssijoita kerääväksi yleisötapahtumaksi

Miten huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota alettiin epäillä huumekauppaa pyörittäneeksi Pasilan mieheksi? Hovioikeus antaa ratkaisunsa niin sanotussa tynnyrijutussa torstaina

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.