Kilvanajajat olivat kolaroida rajusti

Kaksi henkilöautoa ajoi rinnakkain kilpaa ja oli kolaroida vastaantulevan auton kanssa. Lisäksi autot pakenivat poliiseja.

Raju kaahaus sattui sunnuntain vastaisena yönä Kuopiontiellä Nurmeksessa.

Tapaukset alkoivat tulla ilmi, kun poliisipartio ajoi päätiellä vähän ennen puolta yötä. Poliiseja vastaan tuli kaksi autoa huomattavaa ylinopeutta alueella, jossa on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Poliisit kääntyivät autojen perään pysäyttääkseen ne, mutta autot ajoivat karkuun ja ehtivät kadota.

Poliisipartio kierteli lähialueita ja huomasi toisen henkilöautoista singahtavan sivutieltä karkuun. Auto ajoi Kajaanintielle ja lähti paahtamaan poliiseja pakoon Kajaanin suuntaan. Poliisin mukaan auto ajoi poliiseja karkuun ainakin Valtimolle asti.

Poliisipartio ei tavoittanut kumpaakaan henkilöautoista.

Kun poliisi selvitteli tapausta, tuli ilmi, että kaksi henkilöautoa oli vain vähän aiemmin ajanut rinnakkain Kuopiontiellä. ST1-huoltoaseman kohdalla autoja vastaantullut auto oli joutunut väistämään pientareelle, jotta osapuolet eivät törmänneet.

Poliisi pyytää kilvanajajista vihjeitä ja lisää havaintoja virka-aikana Pohjois-Karjalan poliisin tutkijalle puh. 071875 5694.

Poliisi epäilee molempien autojen kuljettajia törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi siirsi kaaharin ajokieltoa

Nuorten porukka suistui autolla koivuun

Poliisi: Autoletka ajoi kilpaa kohti Turkua

Uusimmat

Kotimaa

Metsäpalovaroituksia odotettavissa ainakin osassa maata juhannuksena

Presidentti Niinistö ei epäile ulkopolitiikan yhteistyön jatkumista uuden hallituksen kanssa – "Hallitusohjelman kirjauksissa ei mitään merkittävää uutta"

Vantaan miekkamies löi useita kertoja rollaattorilla liikkunutta miestä – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Näkökulma: Keskustan ja vihreiden järkiavioliitossa kipinät sinkoilevat heti papin aamenen jälkeen

Europarlamentaarikko Silvia Modig ilmoitti Facebookissa menneensä naimisiin

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Kolme karhukolaria neljässä päivässä Pohjois-Karjalassa

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.