Kirjastoseuran mielestä Trumpin ja Putinin pitäisi tavata kirjastossa ja oppia muun muassa demokratiasta

Suomen kirjastoseura on liittynyt joukkoon, joka arvuuttelee tai ehdottaa presidenttien Donald Trump ja Vladimir Putin tapaamispaikkaa Helsingin-kokouksessa runsaan viikon päästä.

Sosiaalisessa mediassa jaettu humoristinen video kertoo, miksi juuri kirjasto olisi oivallinen presidenttien tapaamiselle.

Videolla ihmetellään ensin, miksi tapaaminen yleensä järjestetään Suomessa, koska täällä ei ole edes maailman parhaita hotelleita.

Sen sijaan Suomessa on muita paikkoja, joita pidetään maailman parhaina, video mainostaa.

– Meidän kirjastomme. Kirjasto on hieno paikka, jossa voi oppia tasa-arvosta, historiasta, kieliopista, demokratiasta. Ja siitä, miksi ei ole suotavaa sulkea lapsia häkkeihin tai myrkyttää vihollisia.

Video päättyykin suositukseen, että näistä syistä tapaamisen tulisi olla kirjastossa.

– Vilpittömästi, Suomi (sincerely, Finland).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Viestinnän asiantuntija Kulmunista: Ero ainoa oikea ratkaisu – nostaa esiin 4 perustetta

Yle: Ano Turtiainen ei aio hakea takaisin perussuomalaisten ryhmään

Kulmuni eroaa ministerin tehtävästä, mutta jatkaa keskustan puheenjohtajana

Puolustusvoimat varmistaa koronasuojainhankkeen jatkon: Millog aikoo puhdistaa 200 000 hengityksensuojainta juhannukseen mennessä

Hallitus esittää: Yksittäinen yhtiö voi saada uutta yritystukea puolen miljoonan euron edestä – oikeutetut toimialat selviävät vasta myöhemmin

Suomella on pyrkimys purkaa vapaa-ajan matkustusrajoituksia asteittain kesäkuun puolivälistä lähtien, arvioi sisäministeri Ohisalo

Poliisin perheväkivaltatehtävien määrä kasvoi alkuvuonna yhdeksällä prosentilla

Kuhertajagaselleille on syntynyt kolme vasaa, kierteissarvivuohille 9 kiliä – Korkeasaaren eläinlajeista 12 on saanut jälkikasvua kevään aikana

Suomessa ei tänään lainkaan uusia koronaan liittyviä kuolemantapauksia – todettu 30 uutta tartuntaa

Ministeri Kiuru: Sote-lait tavoitteena saada eduskuntaan joulukuussa, maakuntavaalit toiveissa vuodelle 2022 – maakuntajaosta ja hankalasta Savon kohtalosta päätös myöhemmin.

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.