Kiteen kolarissa neljäs kuolonuhri – pienoisbussia kuljettanut 18-vuotias menehtyi sairaalassa

Kiteen sunnuntainen vakava kolari on vaatinut neljännen kuolonuhrin. Kolarissa osallisena ollutta pienoisbussia kuljettanut 18-vuotias joensuulainen nainen kuoli tiistaina, kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Taija Kostamo keskiviikkona. Nainen oli kolarin jälkeen sairaalahoidossa vakavasti loukkaantuneena.

Turmapaikalla kolme ihmistä kuoli ja kolme loukkaantui, kun henkilöauto ja pienoisbussi törmäsivät Kiteellä Pohjois-Karjalassa sunnuntain vastaisena yönä. Poliisin mukaan henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta ja olleen kovassa humalassa.

Törmäyksessä kuolivat pienoisbussissa matkustajina olleet 42-vuotias joensuulainen mies ja 32-vuotias tamperelainen nainen. Lisäksi kuoli bussiin törmännyttä henkilöautoa kuljettanut 21-vuotias joensuulainen mies.

Uusimmat

Kotimaa

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.