Kolme autoa ketjukolarissa moottoritiellä Kuopiossa

Kolme henkilöautoa kolaroi valtatie 5:llä Kuopiossa puoli kuuden aikoihin illalla. Peräänajot sattuivat Kolmisopen rampilla, kun autoista ensimmäinen joutui jarruttamaan. Viimeisenä letkassa olleen ajoneuvon kuljettaja ei ehtinyt hiljentää vauhtia riittävästi, vaan törmäsi keskimmäiseen autoon. Myös ensimmäinen auto sai osuman.

Ensitietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Kolariin osalliset pääsivät autoista omin voimin ulos.

Paikalla oli useita hälytysajoneuvoja, minkä vuoksi kolari kiinnitti paljon huomiota. Kolariautot saatiin kuitenkin raivattua nopeasti pois.

Pelastuslaitos hälytettiin samaan aikaan myös kolaripaikalle Päivärannan Citymarketin liepeille. Kävi kuitenkin ilmi, että ilmoittaja oli erehtynyt Citymarketista: moottoritiellä kolaroitiin vain Kolmisopen Citymarketin läheisyydessä.

Toinen pohjoiseen menevistä kaistoista oli hetken poissa käytöstä, mutta liikenne sujui normaalisti jo pian kuuden jälkeen.

Uusimmat

Kotimaa

Metroliikenne poikki Myllypurosta keskustaan – Vesi vuosi metroraiteille kampuksen työmaalla

Nuorta miestä ja tyttöä syytetään liikuntarajoitteisen naisen murhasta, tyttö oli epäillyn teon aikaan 15-vuotias

Katainen laittanut hakemuksen vetämään Sitran yliasiamiehen pestiin – ex-pääministeri on palaamassa Suomeen Brysselistä

Upin Tiilikainen: EU-kriittisten edustajien pitää löytää yhteinen linja, jos ne haluavat vaikutusvaltaa Euroopan parlamentissa

Lapset kertovat alasti riisuttamisesta, eristämisestä ja työntekijöiden rasismista Loikalan kartanon lastensuojeluyksikössä – "Mä hakkaan sua niin kauan, että sulle tulee mustelmat näkyviin"

Rinne uskoo yhä hallitusohjelman valmistuvan tällä viikolla

Alkoholilaki uudistui, kulutus kääntyi kymmenen vuoden tauon jälkeen nousuun

Puolustusministeri Niinistölle moitteet oikeuskanslerilta: Valtiosääntöoikeuden asiantuntijoiden nimittely "perustuslakitalebaneiksi" epäasiallista ja henkilöön käyvää

Naantali saa nollan euron setelin – hintaa viisi euroa

EU-vaaleissa vastavoimat ruokkivat toisiaan ja nostivat äänestysintoa, arvioi tutkimusjohtaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.