Kolme kiinni kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä

Jyväskylän poliisi on ottanut kolme henkilöä kiinni noin viikko sitten miehen kuolemaan johtaneen rikoksen esitutkinnassa. Asiaa tutkitaan ryöstönä ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

Noin 40-vuotias mies pahoinpideltiin Jyväskylässä torstain ja perjantain välisenä yönä. Hän loukkaantui vakavasti ja kuoli myöhemmin vammoihinsa Keski-Suomen sairaalassa. Mieheltä anastettiin myös omaisuutta.

Poliisi pyytää edelleen yleisöhavaintoja beigellä Mercedes-Benz 190-mallisella henkilöautolla liikkuneesta seurueesta tapahtumapaikalla ja sen läheisyydessä Kauppakadulla Jyväskylässä kyseisenä yönä.

Tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Jyväskylän poliisin väkivaltaryhmään (050) 456 0471 tai palvelupäivystykseen (071) 874 8644.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Matkustajat kärvistelivät kuumassa bussissa, kuljettaja ei suostunut pysähtymään – poliisi tutkii, rikkoiko Onnibus lakia

Sipilä hallitusneuvotteluista: Kaikki on vielä auki –  Rinteen mukaan menoja ei tarvitse lähteä leikkaamaan yhtään

Rikolliset lähettävät Postin nimissä taas uusia huijausviestejä

Uskaltaako kauppasodan keskelle joutuneen Huawein puhelimen vielä ostaa? – "Kuluttajasuojalaissa ei ole otettu tällaista huomioon"

Lakimiesliitto vaatii työnantajaa puuttumaan tuomareiden, syyttäjien ja lakimiesten kohtaamaan vaikuttamiseen

Kevätkylvöt etenevät hyvin, viljelijät toivovat nyt sopivasti sateita

Kuopiossa on eniten kesämökkejä koko Suomessa – tilaston ykkössija tuli niukalla erolla toiseen savolaiskaupunkiin verrattuna

Yksityisille palveluille on kysyntää, lapsiperheet osaavat jo pyytää apua ruuhkavuosiin

Keskustalaiset ovat onnistuneet nostamaan Brysseliin muitakin kuin valtakunnanpoliitikkoja – "Kiersin joka ikisen Itä-Suomen kunnan vähintään kahdesti"

Tuhkarokkoa ja lääkkeille vastustuskykyisiä bakteereja tavattiin Suomessa edellisvuotta enemmän

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.