Kolmikko kävi asunnossa luvatta

Poliisi varoittaa Savon alueella kiertävistä näpistelijöistä. Poliisille ilmoitettiin, että torstaina aamupäivällä Joroisissa Kuvansissa kolmen hengen seurue kävi yksin kotona olleen miehen kotona.

Seurueeseen kuului kaksi naista ja yksi mies. Yhdellä tulijoista oli jokin taulu mukanaan ilmeisesti kaupustelua varten.

Kolmikko pääsi sisään, kun ovi oli lukitsematta. He eivät olleet aggressiivisia asukasta kohtaan, mutta kävivät talossa luvatta. Heidän poistuttuaan asukas huomasi, että kaapista oli viety kaksi kelloa.

Poliisin ensitiedon mukaan henkilöt puhuivat suomea huonosti.

Etelä-Savon poliisi pyytää tekijöistä havaintoja ja varoittaa asukkaita pitämään ovet lukossa. Poliisi tutkii tapausta näpistyksenä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

Päätös pakkokaranteenista pitää tehdä jokaisen ihmisen osalta erikseen, sanoo julkisoikeuden apulaisprofessori

Helsingin merialueelta kerrottiin löytyneen ihmisruumiin osia – osoittautuivat karhun käpäliksi

Teollisuuden vientiongelmiin vastataan sähköveron alennuksella VM:n budjettiehdotuksessa

Kaksi ulkomaalaista miestä sai suomalaiset henkilötunnukset väärillä nimillä – osallistuivat nettipetoksilla vietyjen rahojen piilottamiseen

Miestä epäillään taposta leirintäalueella Puumalassa – ruumis löytyi viime kesänä

"Meteorologi ei lupaa mitään" – Tauko lähetyksessä voi olla merkki siitä, että meteorologi kertaa kaikille tuttua rimpsua

Myös Marin pitää riskialueille tietoisesti matkustaneiden korvauksia epäoikeudenmukaisina – yksityistä sektoriakin voidaan käyttää testauksen nostamisessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.