Kolmikko paisteli kinkkua ennen puukotusta

Aattoaamuna Varkaudessa puukotuksen uhriksi joutunut nainen ei ole enää hengenvaarassa, kertoo rikosylikonstaapeli Hannu Räsänen Pohjois-Savon poliisista. Hän on hoidettavana KYSissä.

Vuonna 1967 syntynyttä naista lyötiin hieman ennen kahdeksaa aamulla teräaseella kaulaan, lähelle vasenta solisluuta. Lisäksi hänellä on teräaseen jälki selässä.

Tapaus sattui omakotitalossa Varkauden Puurtilanniemessä. Poliisi sai tiedon puukotuksesta, kun vakavasti loukkaantunut nainen kävi pyytämässä naapuritalosta apua.

Nainen asui omakotitalossa yhdessä vuonna 1982 syntyneen miehen kanssa. Heidän vieraanaan oli 1983 syntynyt mies, joka ilmoitti kotipaikakseen Vantaan. Poliisi epäilee häntä puukotuksesta. Koko kolmikko on poliisille entuudestaan tuttu.

Molemmat miehistä on pidätetty. Räsäsen mukaan kuulusteluissa on selvinnyt, että kolmikko oli ollut aikaisemmin illalla paistelemassa joulukinkkua.

- Paistohomma meni pitkäksi ja alkoholiakin he ottivat. Mitä sitten tapahtui, on vielä epäselvää. Lopputulos oli kuitenkin, että naista puukotettiin, Räsänen kertoo.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja tekee lisää kuulusteluja vielä joulun aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jouluaattona naista puukottanut vangittiin