Kolmikko paisteli kinkkua ennen puukotusta

Aattoaamuna Varkaudessa puukotuksen uhriksi joutunut nainen ei ole enää hengenvaarassa, kertoo rikosylikonstaapeli Hannu Räsänen Pohjois-Savon poliisista. Hän on hoidettavana KYSissä.

Vuonna 1967 syntynyttä naista lyötiin hieman ennen kahdeksaa aamulla teräaseella kaulaan, lähelle vasenta solisluuta. Lisäksi hänellä on teräaseen jälki selässä.

Tapaus sattui omakotitalossa Varkauden Puurtilanniemessä. Poliisi sai tiedon puukotuksesta, kun vakavasti loukkaantunut nainen kävi pyytämässä naapuritalosta apua.

Nainen asui omakotitalossa yhdessä vuonna 1982 syntyneen miehen kanssa. Heidän vieraanaan oli 1983 syntynyt mies, joka ilmoitti kotipaikakseen Vantaan. Poliisi epäilee häntä puukotuksesta. Koko kolmikko on poliisille entuudestaan tuttu.

Molemmat miehistä on pidätetty. Räsäsen mukaan kuulusteluissa on selvinnyt, että kolmikko oli ollut aikaisemmin illalla paistelemassa joulukinkkua.

- Paistohomma meni pitkäksi ja alkoholiakin he ottivat. Mitä sitten tapahtui, on vielä epäselvää. Lopputulos oli kuitenkin, että naista puukotettiin, Räsänen kertoo.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja tekee lisää kuulusteluja vielä joulun aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jouluaattona naista puukottanut vangittiin

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeri Kulmunilla ei ole taikatemppuja kuntatalouteen – itäradan merkitykselle löytyy ymmärrystä

Mies lähetti Facebook-ryhmään kuvan, jonka väitti esittävän sarjakuristajaa – karmea virhe johti tuomioon kunnianloukkauksesta

Tutkija: Keskiviikko jää Venäjällä historiaan – Presidentti Halosen mukaan Suomessa on syytä "nukkua yön yli"

Kuohuntaa herättänyt kettukuljetus ei ole lähtenyt Kokkolasta Kiinaan

Valtakunnansovittelijalle poikkeuksellisen kovaa kritiikkiä – työntekijäleiristä väläytellään jo toiveita sovittelijan vaihtamisesta

Presidentti Halonen peräsi Ylellä ratkaisua al-Holin naisten ja lasten tilanteeseen

IS: Joukko Elisan puhelinmyyjistä kauppasi nopeampia laajakaistoja keksityillä ongelmilla –  "Suomeksi sanottuna myyjä on valehdellut"

Sää pakastaa ennen kuin lauhtuu – aurinkobongarin syytä suunnata pyhäksi lounaisrannikolle

Elinikään vaikuttavat geenit, ympäristötekijät sekä sattuma

Maahanmuuttovirasto ei tutki turvapaikka-asiaa jatkohakemuksissa yhtä laajasti kuin ensimmäisellä kerralla – syynissä ovat kuitenkin rikokset ja kotimaahan matkustelu

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.