Kolmivuotias yritettiin viedä äidiltään rannalla

Kolmivuotias tyttö yritettiin viedä äidiltään tamperelaisella uimarannalla. Komisario Arto Köykän mukaan tapaus on varsin epätavallinen.

Tamperelainen nainen oli tiistaina Tohlopinjärven uimarannalla kahden lapsensa ja oman äitinsä kanssa. Puoli viiden paikkeilla iltapäivällä hänen kolmivuotiaan tyttärensä luokse tuli tuntematon nainen. Hän halasi tyttöä, otti tytön syliinsä ja lähti kävelemään poispäin. Lapsen äiti kiirehti naisen perään ja otti tyttärensä tämän sylistä pois.

Poliisi pyytää yleisön vihjeitä lapsen syliin ottaneesta, mahdollisesti ulkomaalaisesta naisesta, hänen kahdesta seuralaisestaan ja heillä mahdollisesti käytössä olleesta autosta. Kaksi naista ja yksi mies olivat kaikki noin 20-vuotiaita ja tummatukkaisia.

Lapsen syliin ottaneen naisen silmät olivat tummat, hiukset pitkät ja kiharat. Hänellä oli yllään punaiset housut ja valkoinen paita tai päinvastoin. Köykän tietojen mukaan hän oli puhunut muutaman sanan huonoa suomea.

Havainnoista voi soittaa tietoja numeroon 071 874 5610 tai Pirkanmaan poliisilaitoksen päivystyksen numeroon 071 874 5800 kello 8-18. Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.