Kriisiapua saatavilla sekä Kauhajoella että puhelimitse

Monet tahot antavat kriisiapua Kauhajoen ammuskelun johdosta. Esimerkiksi Punainen Ristin toimintakeskuksessa Kauhajoen keskustassa on paikalla psykologeja ja vapaaehtoisia auttajia. Punaisen Ristin partiot liikkuvat yöllä kaupungilla.

- Todennäköisesti jatkamme päivystystä ainakin viikonlopun, sanoi valmiuspäällikkö Tave Rautiainen SPR:stä.

Rautiaisen mukaan päällimmäinen tunne SPR:n kriisikeskuksessa on ollut järkytys.

Seurakunta on koonnut kriisivalmiuteen pappeja, nuorisotyöntekijöitä ja diakoneja. Alueen kirkot ovat auki surevia varten. Myös muut kirkot eri puolilla maata pitävät tänä iltana ovensa auki rukousta ja hiljentymistä varten.

Kauhajoen terveyskeskus on auki yön läpi. Loppuviikon kiireettömät vastaanottoajat on peruttu. Myös Kauhajoen nuorisotalo on auki koko yön.

Suruvalitteluja ja viestejä voi lähettää Kauhajoen kaupungin kautta osoitteissa suruvalittelut@kauhajoki.fi ja condolence@kauhajoki.fi.

Jokelalaisille nuorille on tarjolla apua Jokela-talolla kello 22:een asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Keskusta haluaa syntyvyyden laskusta "säästyneet" lapsilisät korotuksina nykyisiin lisiin – eduskunnan ajankohtaiskeskusteluun lapsimyönteisestä politiikasta saatiin kytkettyä myös koulun joulujuhlat ja Postin palkat

EU:ta kuohuttanut nimikiista yritetään taputella pikkumuutoksella: Eurooppalaisen elämäntavan suojeleminen muuttuu edistämiseksi

Poliisi epäilee, että "Husu" Hussein on joutunut jo pitkään vainotuksi – kaupunginvaltuutetulle lähetettiin elokuussa hirttoköysi ja uhkauskirje

KRP epäilee: Uusnatsijärjestö Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toimintaa jatketaan uudella nimellä

Suomalaiset luottavat tieteelliseen tietoon, kertoo Tiedebarometri

PAUn Nieminen varovaisen toiveikas postilakon ratkomisesta: "Kai siinä pieni askel päästiin eteenpäin"

Tukes: Lähes puolessa testatuista tatuointi- ja kestopigmenttiväreistä löytyi terveydelle vaarallisia aineita

Asiantuntija ei kannata lentoveroa – Hänellä on tiedossa parempi ratkaisu

Sähköautojen latausmahdollisuuksia lisäävä lakiluonnos saa kovaa kritiikkiä lausunnonantajilta – "Latauspisteiden ylimitoitettu rakentaminen ei lisää sähköautojen määrää Suomessa"

Orpo patistaa perussuomalaisia vastuunkantoon: "Pitää ottaa kantaa myös hankaliin kysymyksiin, eikä vastata aina vain maahanmuutto"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.