Kuolonkolarin kuski ajoi jo aiemmin poliisia vastaan

Kuopiossa keskiviikkona kolarissa kuolleen miehen epäillään ajaneen kovaa ylinopeutta. Tieto perustuu poliisin ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan mittaamiin jälkiin.

Kuopiolaisen 34-vuotiaan miehen epäillään myös olleen vahvassa humalassa yöllä, jolloin hänen kuljettamansa auto suistui Puijonlaaksontieltä kadun ja moottoritien väliseen pusikkoon.

Mies ajoi ylinopeutta poliisipartiota vastaan jo hetkeä aiemmin Niiralankadulla, mutta poliisit eivät ehtineet tavoittamaan paikalta kovaa vauhtia paennutta miestä.

Osui kovaa vauhtia kaiteeseen

Yksin autossa ollut mies ajoi puolen yön jälkeen Kelloniemeen päin, kun mutkassa auto karkasi käsistä korjausliikkeen jälkeen.

Auto osui kaiteeseen niin kovalla vauhdilla, että kaide katkesi ja lävisti auton kahdesta kohdasta. Vaikka mies oli turvavöissä ja auton turvatyynyt toimivat oikein, irronneen kaiteen osuminen autoon koitui miehen kuolemaksi.

Vaikka itse onnettomuudella ei ole silminnäkijöitä, sivulliset huomasivat kolariauton melko pian.

Onnettomuustutkijoiden mukaan turmassa oli tuuria, että mies osunut vilkkaassa niin kutsutussa merkkikiven risteyksessä kehenkään.

Poliisilla ei ole tiedossa, missä mies oli tulossa ja oliko hän ehtinyt ajaa jo pitkään humalassa kaupungilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.