Kuolonuhri liikenteessä, VR:n lipunmyynti kaatui

Juhannuksen menoliikenne on ollut vilkas erityisesti Etelä- ja Keski-Suomessa. Maantieliikenteen ruuhkaisin vaihe oli iltapäivän ja kello 19:n välillä. Liikenteessä kuoli tänään ainakin yksi ihminen. Muuten vakavilta onnettomuuksilta tiettävästi vältyttiin.

Poliisin mukaan kuolonkolari tapahtui Hangossa Uudellamaalla kolmen aikaan iltapäivällä. Autossa yksin ollut kuljettaja törmäsi puuhun ja kuoli tapahtumapaikalla.

Liikenteessä on ollut myös ulkomaisia huijareita. Liikkuvan poliisin mukaan ulkomaalaiset ovat pysäytelleet tien laidassa autoilijoita esittäen, että he tarvitsevat apua oman autonsa kanssa. Auttajien pysähdyttyä he ovat alkaneet kaupustella kultakoruja ja kelloja, jotka ovat osoittautuneet rihkamaksi.

VR:llä oli tänään ongelmia verkkokaupassa ja lipunmyynnissä. VR ei tiedä, mikä aiheutti kuusi tuntia jatkuneen palvelinvian.

Yhtiön viestinnän mukaan palvelinongelma kesti iltakymmeneen. Vika saatiin korjattua osittain kello 20:een mennessä, mutta käyttöhäiriöitä ilmeni edelleen.

VR:n mukaan huomisaamusta lähtien junasta ostetuista lipuista peritään normaali palvelumaksu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Juhannusliikenne vilkkaimmillaan tänään