Kuopio, Iisalmi ja Varkaus haastavat ravintolat tarjoamaan palveluja kynttilänvalossa

Iisalmen, Kuopion ja Varkauden kaupungit sekä KierRe-hanke haastavat pohjoissavolaiset yritykset ja yhteisöt mukaan maailman suurimpaan Earth Hour -ilmastotapahtumaan. Tapahtumassa tuodaan esille ilmastotoimien tärkeyttä sammuttamalla turhat valot sisä- ja ulkotiloista lauantaina 24.3. kello 20.30-21.30.

Iisalmen, Kuopion ja Varkauden kaupungit sammuttavat osan julkisten rakennusten julkisivuvalaistuksesta tunnin ajaksi ja haastavat kaupunkien yritykset ja yhteisöt mukaan tapahtumaan. Mainos- ja julkisivuvalaistus voidaan sammuttaa tunniksi tai pidemmäksi ajaksi turvallisuutta vaarantamatta. Kulkuväylävalaistusta, porrasvalaistusta tai muuta turvallisuuteen liittyvää valaistusta ei saa sammuttaa.         

Tapahtuman teemana on maailman suurin kynttiläillallinen. Kahvilat ja ravintolat voivat ilmoittautua tapahtumaan ja tarjota illan aikana asiakkailleen ravintolapalveluja tunnelmallisessa kynttilä- tai hämärävalaistuksessa.

Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa osallistumisestaan 9.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen minna.kuuluvainen(a)kuopio.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.