Kuopiolaispanimo neuvoo Trumpia ja Putinia etiketissä – "Auttava käsi maailmanrauhalle"

Kuopiolainen pienpanimo Rock Paper Scissors juhlistaa lähestyvää Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien Helsingin-kokousta erällä erikoiserällä olutta.

Donald Trump ja Vladimir Putin ovat päässeet oluen etikettiin pelaamaan kivi, paperi, sakset -peliä. Heidän välissään on teksti Let's settle this like adults eli ratkaistaan tämä niin kuin aikuiset.

– Olimme täällä RPS Brewingissä innoissamme kuultuamme, että herra Putin ja herra Trump päättivät tulla ratkomaan ongelmia rakkaaseen pääkaupunkiimme Helsinkiin, panimo kirjoittaa Instagramissa.

Panimo kertoo tietävänsä ongelmien ratkaisusta enemmän kuin muut ja tarjoaa mahtikaksikolle ratkaisuksi kivi, paperi, sakset -peliä.

– Tiedämme, että teillä on vaikeita asioita päätettävänne, erimielisyyksiä ratkaistavaksi, mutta muistakaa…. voitte aina ratkaista asiat kuten aikuiset; kivi, paperi ja sakset -pelillä.

We here at RPS Brewing were thrilled to hear that Mr. Putin and Mr. Trump decided to go heads up in our beloved capital Helsinki. We have an urgent message we want to share to the presidents. "We know problemsolving, belive it when we say this, nobody knows it better than us. We know you have difficult decisions to make, you have indifferences to solve but remember... you can always settle things like adults, with Rock. Paper. Scissors." Our special edition Rock Lager: Single-hopped with Loral to showcase the full profile of the hop. Fresh and grassy tones. Truly an allday, everyday Lager. With notes of Northern Pherifery's attitude! IBU 20 | EBC 6,0 | ABV 4,7% Deliveries start On monday 9.7. Make your order now! info@rpsbrewing.fi Who do you think would win and with which weapon of choice? #summit18 #helsinkisummit #trump #putin #rpsbrewing #tastethegame #makelagergreatagain #northernperiferia

Henkilön RockPaperScissors-IndieBrewery (@rpsbrewing) jakama julkaisu

 

Rock Paper Scissorsin toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen kertoo Helsingin Sanomissa, että panimossa on ratkaistu monta asiaa kivi, sakset, paperi -pelillä.

– Halusimme antaa auttavan kätemme maailmanrauhalle, Huhtanen sanoo venäläisellä RT.com-sivustolla.

Panimo ei saa myyntiin täysin uutta olutta vaan kyseessä on yhtiön Rock-lager.

We make lager great again. Lager on ollut ehkä jossain määrin aliarvostettu olut jonkun aikaa johtuen siitä, että sitä niin laajalti ja viljalti nautitaan ympäri maailmaa. Mutta lager tekee taas tuloaan maailmalla. Se on oluessa sellainen pienimuotoinen tulevaisuuden trendi ja sopii tähän hetkeen erittäin hyvin, sillä tulevaisuuteen toivottavasti nämä päättäjätkin katsovat, ja se on mukava tehdä tämän meidän lageroluen kera, Huuhtanen pohtii Helsingin Sanomissa.

Helsingin Sanomien lisäksi Trump–Putin-oluesta on uutisoinut Suomessa muun muassa MTV.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

HS: Trump ja Putin tapaavat presidentinlinnassa