Kuopiolaispelaaja löi Super Bowlista vetoa: voitti yli 100 000 euroa

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan finaali Super Bowl toi suuren pitkävetovoiton Pohjois-Savoon, kun kuopiolainen nettipelaaja voitti 144 000 euroa, Veikkaus kertoo tiedotteessaan. Voittaja veikkasi oikein finaalin puoliaika- ja lopputuloksen.

Voitto tuli isolla panoksella: Veikkaus kertoo kuopiolaispelaajan tehneen finaaliin neljä vetoa tuhannen euron enimmäispanoksella eli yhteensä 4000 eurolla. Hänen vapaavalintaisessa vedossa oli kaksi vaihtoehtoa, eli kumman tahansa joukkueen johto puoliajalla, ja tasapeli varsinaisen peliajan päätyttyä.

Vedon perusajatus oli amerikkalaisessa jalkapallossa harvinainen tilanne, jossa joudutaan jatkoajalle. Super Bowl pelattiin 51:nnen kerran, mutta ensimmäistä kertaa finaali päättyi tasatulokseen varsinaisella peliajalla.

– Super Bowl ei Suomessa ole vielä niin iso juttu, mutta lajia seuraa sitäkin uskollisempi joukko. Super Bowlin pitkävetovaihto on noin samaa luokkaa Liigan playoff-pelien kanssa. Tällä kertaa harvinaista tasapeliyhdistelmää onnistuneesti veikanneet saivat isot lunastukset, kertoo Pitkävedon tuotepäällikkö Niko Marttinen.

Atlanta Falcons johti puoliajalla peräti 21–3, mutta New England Patriots kiri ottelun tasoihin 28-28:aan ja vei mestaruuden jatkoajan touch downillaan 34–28.

Puoliaika/lopputulos -vedon kerroin oli 36,00 yhdistelmälle 1/X. Näin neljä tuhannen euron rivipanoksella tehtyä vetoa toivat 144 000 euron voiton.

Veikkauksen mukaan kuopiolaisvoittaja on Niiralasta.

Veikkauksen alkuperäinen tiedote