Kuopion sudesta ei enää havaintoja: "On varmasti tyytyväinen tilanteeseen"

Kuopiossa asuinalueilla seikkailleesta sudesta ei ole tehty enää uusia havaintoja joulupäivänä. Ensimmäiset havainnot sudesta tehtiin Päivärannassa jouluaattona ennen kello 11:tä. Sen jälkeen susi ampaisi Puijon halki Puijonlaaksoon, jossa tehtiin puoliltapäivin uusia havaintoja.

Sekä rikoskomisario Juha Korhonen että petoyhdyshenkilö Jari Heikkinen kertovat, että sudesta ei ole kuulunut eikä näkynyt sen koommin.

– Huomasi varmasi olevansa väärässä paikassa ja on todennäköisesti lähtenyt alueelta pois. Ajatteli varmasti, että ei tarvitse toista kertaa nähdä. Susi on varmasti yhtä tyytyväinen nykytilanteeseen kuin kaupunkilaisetkin, Heikkinen kommentoi.

– Viimeisimmät havainnot jouluaattona olivatkin sen suuntaisia, että susi olisi lähtenyt jäitä pitkin pois, kertoo rikoskomisario Korhonen.

Sudesta tuli runsaasti havaintoja ja ilmoituksia hätäkeskukseen jouluaattona. Petoyhdyshenkilö Heikkinen kertoi tuolloin, että tapaus oli harvinainen ja että paniikkiin ei ollut syytä.

Susi seikkaili muun muassa Päivärannan Citymarketin piha-alueella. Tästä lukijamme otti videon.

Kuopion citysudesta sanottua: "Kehäkolmosen sisälle olisi armeija hälytetty"

Susi tallentui videolle kaupan pihassa Kuopiossa - Tältä se näytti

Petoyhdyshenkilö Kuopion citysudesta: "Panikoimaan ei kannata ryhtyä"

Susi liikkui asuinalueilla Kuopiossa - hätäkeskukseen useita ilmoituksia

Uusimmat

Kotimaa

Ex-oppilaiden mukaan Bjurström tiesi tanssikoulunsa opettajan lähentelystä, mutta puuttuminen kesti – Bjurström vastaa syytöksiin

Maineikkaan tanssikoulun ex-oppilaat: miesopettajan lähentely jatkui vuodesta toiseen – poliisilla tutkinnassa yhden oppilaan seksuaalinen hyväksikäyttö

Yliopistotutkija voi tienata puolet vähemmän kuin muut korkeakoulutetut – valtaosa nuorista tutkijoista huolissaan urastaan

Suomen Yrittäjien kampanja ei vaikuttanut Yleisen työttömyyskassan jäsenmäärään mitenkään – Kassan omalla markkinoinnilla isompi merkitys kuin työmarkkinariidoilla

Ministeriön ylijohtaja tiukkana: "Sairaalayhtiöt voivat olla laittomia"

Virkarikoskäräjillä kuultavana Aarnion alaisena työskennellyt Petri Rainiala

Helsingin yliopisto loikkasi yliopistovertailussa, joka mittaa valmistuvien työllistymistä

Pahanlaatuisen aivokasvaimen geenihoitoon merkittävä apuraha

Meripelastusseuran hallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen: entinen Kuopion matkailupomo vapautettu tehtävästään

Kirstunvartija Orpo moitti populistisista lupauksista: "Tulevaisuutta ei voi rakentaa velkarahalla"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.