Kuorma-auton kuljettajaa epäillään kolarista

Poliisi epäilee kuorma-auton kuljettajaa törkeistä rikoksista viime viikonloppuna Vieremän Salahmilla sattuneen mopon ja kuorma-auton törmäyksen takia.

Poliisi epäilee kuorma-autoa ajanutta keski-ikäistä miestä törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapauksen tutkinta on vielä kesken, eikä poliisi ole päässyt vielä puhuttamaan kolarin toisia osapuolia, kahta mopolla liikkeellä ollutta tyttöä.

Onnettomuus sattui viime lauantaina päivällä, kun perävaunullinen kuorma-auto oli tulossa hiekkamontulta Marttisenjärventielle päin.

Kuorma-auto ajoi vasemmalle kaartuvaan, huonon näkyvyyden mutkaan, kun sitä vastaan tuli kaksi 17-vuotiasta tyttöä mopolla.

Törmäys oli raju ja tytöt loukkaantuivat vakavasti. Etenkin kuljettajana olleen tytön vammat ovat hengenvaaralliset ja hän on yhä sairaalahoidossa.

Tytöillä oli kypärät, mutta kolari oli niin raju, että molemmat tytöt saivat vammoja päihinsä ja raajoihinsa.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, jossa selvitetään, mitä nopeuksia ajoneuvot käyttivät ja mitkä olivat niiden ajolinjat. Kuljettajat olivat selvinpäin.

Mopotytön tila erittäin vakava

Uusimmat

Kotimaa

Uusi menetelmä ehkäisee ulkomaisten mansikoiden myyntiä suomalaisina

Käytettyjen kännyköiden kauppa kasvaa – huomioi nämä asiat, jos aiot ostaa puhelimen uusiokäyttöön

Moni ei saa pitää kesälomaa neljää viikkoa putkeen

Kommentti: Jussi Halla-aho taputellaan Tampereella jatkokaudelle – varapuheenjohtajuudesta kahden vahvan naisen kisa

Etelässä paistaa, pohjoisessa päivä on epävakainen

Helsinki Pride -viikko alkaa, liike-teemalla halutaan lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta

Suurin osa eduskuntapuolueiden johtajista ei sallisi sukupuolen korjaamista alaikäisille – Helsinki Pride: "Lasten oikeuksia koskeva kysymys"

Muutaman kymmenen hengen mielenosoituksesta koko kansan juhlaksi – Pride-kulkue on paisunut sateenkaariväen tapahtumasta kymmeniätuhansia marssijoita kerääväksi yleisötapahtumaksi

Miten huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota alettiin epäillä huumekauppaa pyörittäneeksi Pasilan mieheksi? Hovioikeus antaa ratkaisunsa niin sanotussa tynnyrijutussa torstaina

Juhannus oli sään ääripäiden juhlaa: Yhtäällä hellettä ja toisaalla lähellä nollaa, 10  000 salamaa ja myrskypuuskia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.