Kuorma-auton kuljettajaa epäillään kolarista

Poliisi epäilee kuorma-auton kuljettajaa törkeistä rikoksista viime viikonloppuna Vieremän Salahmilla sattuneen mopon ja kuorma-auton törmäyksen takia.

Poliisi epäilee kuorma-autoa ajanutta keski-ikäistä miestä törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapauksen tutkinta on vielä kesken, eikä poliisi ole päässyt vielä puhuttamaan kolarin toisia osapuolia, kahta mopolla liikkeellä ollutta tyttöä.

Onnettomuus sattui viime lauantaina päivällä, kun perävaunullinen kuorma-auto oli tulossa hiekkamontulta Marttisenjärventielle päin.

Kuorma-auto ajoi vasemmalle kaartuvaan, huonon näkyvyyden mutkaan, kun sitä vastaan tuli kaksi 17-vuotiasta tyttöä mopolla.

Törmäys oli raju ja tytöt loukkaantuivat vakavasti. Etenkin kuljettajana olleen tytön vammat ovat hengenvaaralliset ja hän on yhä sairaalahoidossa.

Tytöillä oli kypärät, mutta kolari oli niin raju, että molemmat tytöt saivat vammoja päihinsä ja raajoihinsa.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, jossa selvitetään, mitä nopeuksia ajoneuvot käyttivät ja mitkä olivat niiden ajolinjat. Kuljettajat olivat selvinpäin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mopotytön tila erittäin vakava

Uusimmat

Kotimaa

Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

Päätös pakkokaranteenista pitää tehdä jokaisen ihmisen osalta erikseen, sanoo julkisoikeuden apulaisprofessori

Helsingin merialueelta kerrottiin löytyneen ihmisruumiin osia – osoittautuivat karhun käpäliksi

Teollisuuden vientiongelmiin vastataan sähköveron alennuksella VM:n budjettiehdotuksessa

Kaksi ulkomaalaista miestä sai suomalaiset henkilötunnukset väärillä nimillä – osallistuivat nettipetoksilla vietyjen rahojen piilottamiseen

Miestä epäillään taposta leirintäalueella Puumalassa – ruumis löytyi viime kesänä

"Meteorologi ei lupaa mitään" – Tauko lähetyksessä voi olla merkki siitä, että meteorologi kertaa kaikille tuttua rimpsua

Myös Marin pitää riskialueille tietoisesti matkustaneiden korvauksia epäoikeudenmukaisina – yksityistä sektoriakin voidaan käyttää testauksen nostamisessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.