Lääketieteellinen osaaminen säilyy Husin johdossa

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin johdossa säilyy korkea lääketieteellinen ja hoidollinen osaaminen. Husin hallituksen päätöksen mukaan nykyisten varatoimitusjohtajien toimenkuvia muokataan tältä pohjalta.

Myös kiistanalaisia nimikkeitä palvelujohtaja, resurssijohtaja ja resurssipäällikkö tarkastellaan uudelleen. Niillä oli tarkoitus korvata ylilääkärin ja ylihoitajan nimikkeet.

Husin hallituksen tekemä päätös merkitsee, että varatoimitusjohtajat eli palvelutuotannosta vastaava Seppo Kivinen ja strategiajohtaja Juha Ojala jatkavat tehtävissään. Aiemmin hallitus antoi jo tukensa toimitusjohtaja Kari Nenoselle.

Uudistuksessa luvataan ottaa huomioon tulosyksiköiden ja sairaanhoitoalueiden yksilölliset tarpeet. Nämä toteutetaan henkilöstön kanssa yhteistyössä.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisanalyysi: Vähennetäänkö vai lisätäänkö poliisikoulutusta? Hallituksella ja Polamkin rehtorilla asiasta eri näkemys

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.