Lännen Media: Kiuru ei käytettävissä SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan tehtävään

Kansanedustaja Krista Kiuru kertoo, ettei hän ole käytettävissä SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. Kiuru kertoi asiasta Lännen Medialle.

Nykyinen ryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on kertonut Lännen Medialle olevansa käytettävissä jatkokaudelle. Kiurun oli arvioitu myös olevan käytettävissä tehtävään ennen ilmoitustaan. Eduskuntaryhmässä olisi tuolloin ollut edessä tiukaksi veikattu äänestys.

Kiuru perustelee päätöstään muun muassa sillä, että hänen mielestään eduskuntaryhmän johtoa ei tule nyt ryhtyä muuttamaan.

Sen sijaan Kiuru pyrkii ensi viikonloppuna Lahdessa SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Nyt puheenjohtajana toimii entinen ministeri Tarja Filatov.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Pienkone putosi nousun yhteydessä Imatran lentokentällä – kuusi ihmistä viety sairaalaan

Kilpavene ja huvivene törmäsivät Hangon edustalla – turmassa vakavasti loukkaantunut kuoli saamiinsa vammoihin, toinen loukkaantunut on sairaalahoidossa

Suomessa todettu 14 uutta koronavirustartuntaa

Oppivelvollisuusiän noston kustannuksia epäillään, Etlan tutkija tukee silti esitystä – "Kustannukset menetetyistä työntekijöistä tulevat paljon kalliimmaksi"

Lauantaina helle hellii etenkin maan länsiosaa, myös Pohjois-Savossa voi odottaa hellelukemia

Metelöivätkö naapurit tahallaan, vainoavatko sukulaiset vanhojen riitojen takia? Ikäihmisten elämää rajoittavan epäluulon syitä kannattaa selvittää

Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?

Osteoporoosi tunnistetaan Suomessa edelleen huonosti – luukatoon liittyviä luunmurtumia todetaan Suomessa vuosittain noin 30  000–40  000

Uutisvuoksi: Ex-ministeri Kimmo Tiilikainen hakee Ruokolahden kunnanjohtajaksi

Hellelukemat paukkuivat perjantaina maan länsiosissa – helleraja voi paukkua lauantaina Kuopiossakin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.