Lahteen syntynyt thaihierontarypäs syynättiin

Lahden seudulle on syntynyt niin runsaasti thaihierontapaikkoja, että poliisin valvontaiskuun tarvittiin viime viikonvaihteessa jo noin kymmenen partiota. Ulkomaalaislakiperusteisessa valvonnassa tavattiin kaksi thainaista, joiden työluvat eivät olleet kunnossa. Heidän osaltaan on tehty tutkintaa maastapoistamisen varalta.

Päijät-Hämeen poliisin tiedossa on Lahdesta 16 thaihierontapaikkaa. Sen lisäksi isku kohdistui Nastolassa ja Kärkölässä kummassakin yhteen yritykseen.

Yhden liikkeen aukioloaika oli jo päättynyt, kun poliisi pyrki sisään viime lauantaina puoli kahdeksan aikoihin illalla. Sattumoisin ovet olivat säpissä kolmessa muussakin paikassa. Tämä johtui mahdollisesti siitä, että osa naisista työskentelee useammassa paikassa.

Avoinna olleista thaihierontapaikoista tavattiin muutama asiakas sekä kaikkiaan 19 työntekijää, joista osa oli myös omistajia. Yksi työntekijä oli syntyjään Afrikasta ja muut thaimaalaisia.

Päijät-Hämeen poliisi on lehtitietojen mukaan tutkinut erikseen thaihierontayrityksiin kohdistuvia paritusepäilyjä, mutta niistä poliisi on toistaiseksi vaitonainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.