Lahteen syntynyt thaihierontarypäs syynättiin

Lahden seudulle on syntynyt niin runsaasti thaihierontapaikkoja, että poliisin valvontaiskuun tarvittiin viime viikonvaihteessa jo noin kymmenen partiota. Ulkomaalaislakiperusteisessa valvonnassa tavattiin kaksi thainaista, joiden työluvat eivät olleet kunnossa. Heidän osaltaan on tehty tutkintaa maastapoistamisen varalta.

Päijät-Hämeen poliisin tiedossa on Lahdesta 16 thaihierontapaikkaa. Sen lisäksi isku kohdistui Nastolassa ja Kärkölässä kummassakin yhteen yritykseen.

Yhden liikkeen aukioloaika oli jo päättynyt, kun poliisi pyrki sisään viime lauantaina puoli kahdeksan aikoihin illalla. Sattumoisin ovet olivat säpissä kolmessa muussakin paikassa. Tämä johtui mahdollisesti siitä, että osa naisista työskentelee useammassa paikassa.

Avoinna olleista thaihierontapaikoista tavattiin muutama asiakas sekä kaikkiaan 19 työntekijää, joista osa oli myös omistajia. Yksi työntekijä oli syntyjään Afrikasta ja muut thaimaalaisia.

Päijät-Hämeen poliisi on lehtitietojen mukaan tutkinut erikseen thaihierontayrityksiin kohdistuvia paritusepäilyjä, mutta niistä poliisi on toistaiseksi vaitonainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

PieksämäkiYt-neuvottelut käyntiin Pieksämäen kaupunginhallitus päätti aloittaa ennakoidusti yt-menettelyn palkkausmenojen vähentämiseksi ensi vuonna. Neuvottelut koskevat koko henkilökuntaa. Tavoitteeksi on asetettu kahden miljoonan euron säästöt henkilöst

Vartiointiliikkeen omistaja varasti vartioimistaan kaupoista liki 30  000 euron edestä rahaa ja tavaraa

Posti ei ole saanut uusia yhteydenottoja tietosuojaongelmien vuoksi

Unkarista tuotiin Helsinkiin lähes puoli miljoonaa Rivotril-pilleriä auton rakenteisiin piilotettuna, neljä tuomittiin vuosiksi vankilaan

Turhia kilpailukieltosopimuksia pyritään karsimaan kolmikantaisesti

Kuopion kouluiskun tutkinta laajeni: tutkitaan myös törkeän rikoksen valmisteluna ja törkeänä vahingontekona

Kuopion kouluiskua tutkitaan myös valmistelurikoksena, haavoittuneista sairaalassa enää yksi

Syyttäjä: Turun ammattikorkeakoulun työntekijä teki haamukatsastuksia autoihin, joita ei ollut edes nähnyt

EU-maat keskeyttävät aseiden viennin Turkkiin

MV-julkaisu masinoi käräjäoikeuden mukaan vihamielisiä lokakampanjoita – perustaja kiistää tämän hovioikeudessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.