Lahteen syntynyt thaihierontarypäs syynättiin

Lahden seudulle on syntynyt niin runsaasti thaihierontapaikkoja, että poliisin valvontaiskuun tarvittiin viime viikonvaihteessa jo noin kymmenen partiota. Ulkomaalaislakiperusteisessa valvonnassa tavattiin kaksi thainaista, joiden työluvat eivät olleet kunnossa. Heidän osaltaan on tehty tutkintaa maastapoistamisen varalta.

Päijät-Hämeen poliisin tiedossa on Lahdesta 16 thaihierontapaikkaa. Sen lisäksi isku kohdistui Nastolassa ja Kärkölässä kummassakin yhteen yritykseen.

Yhden liikkeen aukioloaika oli jo päättynyt, kun poliisi pyrki sisään viime lauantaina puoli kahdeksan aikoihin illalla. Sattumoisin ovet olivat säpissä kolmessa muussakin paikassa. Tämä johtui mahdollisesti siitä, että osa naisista työskentelee useammassa paikassa.

Avoinna olleista thaihierontapaikoista tavattiin muutama asiakas sekä kaikkiaan 19 työntekijää, joista osa oli myös omistajia. Yksi työntekijä oli syntyjään Afrikasta ja muut thaimaalaisia.

Päijät-Hämeen poliisi on lehtitietojen mukaan tutkinut erikseen thaihierontayrityksiin kohdistuvia paritusepäilyjä, mutta niistä poliisi on toistaiseksi vaitonainen.

Uusimmat

Kotimaa

Komission puheenjohtaja valitsee tiimiä – "Kaksi komissaariehdokasta on järkevää tässä vaiheessa"

Helsingissä ja Lapissa liki 20 prosenttiyksikön kuilu äänestysaktiivisuudessa – "Se on ihan todella valtava ero"

Metroliikenne Myllypurosta keskustaan toimii jälleen

Nuorta miestä ja tyttöä syytetään liikuntarajoitteisen naisen murhasta, tyttö oli epäillyn teon aikaan 15-vuotias

Katainen: Suomella mahdollisuudet EU-komission varapuheenjohtajuuteen

Upin Tiilikainen: EU-kriittisten edustajien pitää löytää yhteinen linja, jos ne haluavat vaikutusvaltaa Euroopan parlamentissa

Lapset kertovat alasti riisuttamisesta, eristämisestä ja työntekijöiden rasismista Loikalan kartanon lastensuojeluyksikössä – "Mä hakkaan sua niin kauan, että sulle tulee mustelmat näkyviin"

Rinne uskoo yhä hallitusohjelman valmistuvan tällä viikolla

Alkoholilaki uudistui, kulutus kääntyi kymmenen vuoden tauon jälkeen nousuun

Puolustusministeri Niinistölle moitteet oikeuskanslerilta: Valtiosääntöoikeuden asiantuntijoiden nimittely "perustuslakitalebaneiksi" epäasiallista ja henkilöön käyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.