Lomalla Tahkolla ollutta miestä viilleltiin useita kertoja - poliisi etsii tekijöitä

Poliisi tutkii vakavaa väkivallantekoa, joka tapahtui Nilsiän Tahkolla perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Tahkolla lomailemassa ollut mies oli omassa porukassaan loma-asuntonsa sisätiloissa Sääskiniementiellä, kun hän kuuli ääniä ulkoa ja meni katsomaan, mitä siellä tapahtuu. Pihalla hän huomasi, että hänen autoonsa oli murtauduttu ja auton sisällä istui hänelle tuntematon mies.

Auton omistaja meni paikalle, jolloin poliisin mukaan tilanne eteni nopeasti painiksi. Auton omistaja sai tilanteessa ilmeisesti teräaseella tai vastaavalla välineellä aiheutettuja vammoja eri puolille kehoaan.

Miehen saamat vammat vaativat sairaalahoitoa, mutta mies on päässyt jo sairaalasta pois.

Vammat oli tehty mahdollisesti puukolla tai jollain työkalulla.

Murtopaikalta pakeni kaksi nuorehkoa, laihaa miestä. Poliisin mukaan heistä ei ole juuri tuntomerkkejä muuta kuin, että miehet puhuivat suomea.

Hyökkäyksen uhriksi joutunut mies oli venäläinen lomailija, joten hän ei suomenkielisistä sanoista ymmärtänyt, mitä kaksikko oli puhunut.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä pahoinpitelynä. Yllättävä hyökkäys tapahtui lauantaina aamuyöllä noin kello 3.20-3.40.  Poliisi pyytää tapauksesta tietoja tai tekijöistä vihjeitä Itä- Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisia kiinnostavat havainnot, onko kahta hoikkaa miestä nähty varkaissa tai muuten liikkumassa muualla lähialueella kyseiseen aikaan ja ovatko he tallentuneet jonkun mökin valvontakameraan tai tietääkö joku, keistä on kyse.

Tahkolla on ollut erittäin vilkas viikonloppu ja alueella on havaittu erilaista muutakin häiriökäyttäytymistä tavallista enemmän. Poliisi selvittää asiaa.