Mökkireissu Viitasaarella muuttui alaikäisen raiskauksiksi ja vapaudenriistoiksi

Yhteisymmärryksessä alkanut mökkireissu Viitasaarella muuttui alaikäisen uhrin kahdeksi raiskaukseksi ja vapaudenriistoksi, kertoo Satakunnan käräjäoikeus tuomiossaan.

Tuomittu oli kuljettanut uhrin mökille autollaan. Vielä tällöin tyttö oli mukana vapaaehtoisesti, mutta mökkireissun aikana tilanne muuttui.

– Tämä teko on kuitenkin myöhemmin muuttunut asianomistajan oikeudelliseksi eristämiseksi eikä alaikäisen asianomistajan vanhemmilla tai läheisellä ole ollut tarkkaa tietoa hänen olinpaikastaan, oikeus toteaa julkisessa selosteessa.

Oikeus tuomitsi Tero Mikael Hakalan, 19, kahdesta raiskauksesta, vapaudenriistosta ja 18 muusta rikoksesta yhteensä kolmen ja puolen vuoden vankeuteen. Rikosten joukossa on ollut muun muassa liikenne- ja väkivalta- ja omaisuusrikoksia.

Uusimmat

Kotimaa

Suomi aloittaa puheenjohtajuuden Euroopan yhteistyöjärjestössä – esillä kysymys Venäjän jäsenyydestä järjestössä

Hyväntekijän viittaa kantanut lelusalakuljettaja on tänään tuomiolla muun muassa talousrikoksista

Lähes neljän vuoden takaisesta Tesoman henkirikoksesta annetaan tänään tuomio – epäilty ilmoittautui poliisille keväällä

Kittilä-käräjillä kuullaan irtisanotun kunnanjohtajan miestä ja hissiyhtiön hallituksen ex-puheenjohtajaa

Helsingin Sanomat alkaa julkaista ilmaisjakelulehtiä pääkaupunkiseudulla – Keskisuomalaisen Kangaskorpi: "Toivotamme kilpailijan tervetulleeksi"

Vapaavuori väläyttää Helsingin irtautumista Kuntaliitosta – pitää mahdollisena suurten kaupunkien yhteistyötä

Puolustusvoimien historian korkea-arvoisin naisupseeri Inka Niskanen Karjalan lennostoon hävittäjälaivueen komentajaksi

Poliisi epäilee, että 13 vuotta sitten kadonneen miehen ruumis piilotettiin autiotalon maakellariin – syyttäjän mukaan mies kuristettiin henkilöautossa

Poliisin haaviin jäi Helsingissä liki 50 kiloa amfetamiinia – "Kyseessä on ulkomailta johdettu rikollisorganisaatio"

Nuorehko mies kuoli hissiturmassa Helsingissä – puristui kuoliaaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.