MTV3: Timo Rädyn kunnianloukkausväitettä ei tutkita

Helsingin poliisi ei aloita esitutkintaa AKT:n entisen puheenjohtajan Timo Rädyn jättämästä tutkintapyynnöstä koskien kunnianloukkausta. Poliisin mukaan tutkintakynnys ei ylity eikä asiassa ole syytä epäillä rikosta. Asiasta kertoi MTV3 nettisivuillaan tänään.

Räty pyysi poliisia viime viikolla tutkimaan hänen tekemisistään annettuja tietoja ja sitä, oliko Iltalehti loukannut uutisoinnissaan hänen kunniaansa. Poliisi selvitti Iltalehden kirjoituksia Rädyn asuntovuokrausasioista sekä kalliista edustus- ja kokoustyylistä.

Timo Rädyn lisäksi hänen entinen sihteerinsä Nesrin Can on jättänyt poliisille tutkintapyynnön häneen kohdistuneesta kiusaamisesta.

AKT erotti Rädyn tehtävästään viime viikolla. Erottamisen syynä oli se, että liiton valtuuston mukaan puheenjohtaja oli aiheuttanut vakavaa haittaa AKT:lle ja koko ammattiyhdistysliikkeelle. Uusi puheenjohtaja on tarkoitus valita joulukuuhun mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

MTV: Jari Aarniota epäillään törkeästä velallisen epärehellisyydestä vuosina 2016–2018

Kello tikittää ilmastotoimille, mutta hallitus edelleen selvittää – Kulmunin mukaan asioiden tekeminen hyvin vaatii aikaa

Helsingin Hietalahden ampumisen taustalla kahden suvun riita, epäillyn sukua oli painostettu lähtemään Suomesta

Ruokavirasto aloittaa yt-neuvottelut, arvioitu vähennystarve lähes sata henkilötyövuotta – Kuopiossa tutkitaan eläintauteja

EU-jäsenyys maksoi viime vuonna 105 euroa jokaista suomalaista kohti

Oikeusministeri Henriksson: Virkamiehiin kohdistuvan maalittamisen tulisi olla virallisen syytteen alaista

Lääkesaatavuudessa jo yli 1  300 häiriötä tänä vuonna – huoli rintasyöpälääke letrotsolista sen sijaan ohi

Vuoden 2019 Paikallislehtikilpailun finalistit on valittu – mukana on myös Kiuruvesi-lehti

Kivihiilen ja turpeen poistuminen tuplaa puupolttoaineen käytön – "Sellaista määrää puuta ei löydy mistään"

Vihreän Langan toiminnan päättyminen herättää surua ja tyrmistystä päätoimittajissa: "En olisi ajatellut, että vaalivoiton jälkeen tapahtuu näin"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.