Merivoimien sotaharjoitus Silja 2019 alkaa

Merivoimien kevään pääsotaharjoitus, meritaisteluharjoitus Silja 2019 alkaa tänään. Harjoitus järjestetään Saaristomerellä, Suomenlahdella ja Pohjoisella Itämerellä sekä Uudenmaan rannikkoalueilla.

Taisteluharjoitukseen sisältyy muun muassa merivalvontaa, miinoittamista, meriyhteyksien suojaamista sekä laivasto- ja rannikkojoukkojen yhteisoperaatioita.

Silja 2019:ään osallistuu yli 2  000 sotilasta, kymmeniä pinta-aluksia ja kymmenkunta ilma-alusta. Sotaharjoitus päättyy 7. kesäkuuta.

Siljan päätösviikolle osallistuu myös suomalais-ruotsalaisen amfibiojoukko Sfatu.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisanalyysi: Vähennetäänkö vai lisätäänkö poliisikoulutusta? Hallituksella ja Polamkin rehtorilla asiasta eri näkemys

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.