Mies hakkasi toista kasvoihin Pelastusopistolla

Pelastusopiston oppilaiden välinen välikohtaus on poliisitutkinnassa Kuopiossa. 36-vuotiaan länsisuomalaisen miehen epäillään hakanneen 25-vuotiasta länsisuomalaista miestä torstaina aamuyöllä Petosella.

Epäilty pahoinpitely tapahtui Pelastusopiston oppilasasuntolan porraskäytävässä.

Poliisille pahoinpitelystä ilmoitettiin torstaina päivällä, kun pahoinpitelyn uhri teki rikosilmoituksen poliisiasemalla.

Ensitietojen mukaan uhrin vammat jäivät lieviksi, vaikka häntä oli ilmeisesti lyöty useita kertoja nyrkillä kasvoihin.

Savon Sanomien tietojen mukaan molemmat miehet olivat opistolla opiskelijoina. Heidän opintonsa päättyivät perjantaina kurssijuhlaan.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Aiemmin tältä syksyltä alkoholin käyttö ja riehakas juhlinta Pelastusopistolla nousi esille, kun vapaaehtoisen pelastuspalvelun tapahtuman osallistujat viettivät iltaa vilkkaasti perjantaista sunnuntaihin Pelastusopiston kurssihotellissa.

Osa osallisista aiheutti häiriöitä paikalla kahtenakin yönä. Illanvietosta poliisitutkintaan päätyi välikohtaus, jossa mies kuristi toista kaulasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Vasemmistopuolueet eläkeputken poistoa tai ansiosidonnaisen porrastusta vastaan – puolueet myös valmiita tinkimään työllisyystoimien aikataulusta: "Asia ei ole kuukaudesta tai kahdesta kiinni"

Asiantuntija: Maskisuosituksella tavoiteltu hyöty saavutetaan vain, jos kaikki noudattavat sitä

Suomalaiset yritykset ovat osoittaneet ketteryyttä koronapandemiassa – "Pitää osata oivaltaa, mikä on todellinen ongelma", sanoo Etlan tutkimusjohtaja

THL: Uusia koronavirustartuntoja todettu 20

STM:n Varhila MTV:lle: Oireettomien laajamittainen koronatestaus ilman riskiperusteisuutta tehotonta

Karjalan lennoston sotilasvalatilaisuus järjestetään tänään ilman yleisöä – katso tallenne valatilaisuudesta täältä

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain – poliisi kaipaa tietoja yhteensä yli 400 kadonneesta

Suolistosyövät yleistyvät – nuorimmat sairastuneet ovat alle nelikymppisiä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.